Keittiön välitilan lasi

 

Korkealaatuinen SOPU- keittiön lasi on tyylikäs valinta jokaiseen keittiöön. Lasi suojaa ala- ja yläkaapiston välitilaa tuoden samalla keittiöön uutta modernia ilmettä. Valmistamme kaikki tuotteet asiakkaan keittiön vaatimien mittojen mukaan, joten saat keittiöösi tarkasti sopivan kokonaisuuden.

Lasilla moderni ja helppohoitoinen keittiö

Keittiön välitilan lasilla toteutat nykyaikaisen ja näyttävän vaihtoehdon perinteiselle kaakelilaatalle. Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka suojaa tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Lasin puhtaana pitämisen helppous on yksi sen kiistattomista eduista. Jos haluat modernin, ekologisen ja helppohoitoisen keittiön, on lasi ehdoton valinta.
Taustamaalattuja Lacobel-laseja on saatavana jopa 12 eri värissä ja lisäksi efektiväreissä. Laajan värivalikoiman lisäksi tarjolla on paljon erikoisuuksia, jotka antavat lasille yksilöllisen ilmeen. Tekemiämme erikoiskäsittelyjä ovat esimerkiksi taustamaalaus, printti, kaiverrus sekä tulosteet.
Materiaalina on yleisimmin käytetty karkaisematonta taustamaalattua kiiltävää Lacobel- tai mattaa Matelac 4mm lasia. Vaihtoehtona myös joko taustamaalattu karkaistu 4mm turvalasi tai normi taustamaalattu lasi, jossa on turvakalvo takana. Varmista oikea kiinnitys turvakalvotetun lasin kanssa.

Välitilan lasi meiltä mittoihin leikattuna ja tarvittaessa asennettuna

Varastossamme on laaja valikoima keittiön välitilaan sopivia laseja. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin esittelytiloihimme.
Lasi viimeistellään  hiomalla lasin reunat sekä tekemällä laseihin kaikki tarvittavat muotoleikkaukset, liesituulettimen vaatimat koloukset, johtokolot, pistorasioiden ja valokytkimien reiät  vesileikkaamalla, jolloin leikatun reunan laatu, mittatarkkuus ja kestävyys ovat perinteistä poraamista huomattavasti paremmat.
Meiltä saat tarvittaessa mittauspalvelun ja tietenkin laadukkaan asennuksen laseille.
Kysy lisää lasin monipuolisista mahdollisuuksista.

keittion-valitilan-lasitus-lacobel-lasillaLacobel lasi värivaihtoehtoja

Lacobel keittiön välitilan lasivaihtoehtoja

Keittiön välitilan lasitus lyhyelläkin toimitusajalla, kysy lisää tai pyydä tarjous!