Saunan lasiseinät ja lasiovet

“Lasiseinillä ja lasiovella moderni kylpyhuone – saunakokonaisuus”

Lasimyynti Tammela valmistaa ja myy saunan lasiseinät ja lasiovet, jotka ovat tyylikäs valinta jokaiseen saunaan. SOPU- saunan lasiseinä ja -lasiovi toimivat saunan ja kylpyhuoneen tilanjakajana tuoden tilantuntua ja avaruutta. Valmistamme kaikki lasit mittatilaustyönä tarkasti kohteen mittojen mukaan, joten saat saunaasi tismalleen sopivan kokonaisuuden.

Lasiseinä tuo tyylikkyyttä ja luksusta saunaan

Saunan lasiseinä  tuo kaivattua luksusta hyvin suunniteltuna ja toteutettuna. Lasiseinä ovineen on tyylikäs tapa jakaa tila eri osiin siten, että näköyhteys säilyy. Lasin avulla sauna ja kylpyhuone yhdistyvät näyttäväksi avaraksi kokonaisuudeksi.
Onnistunut lasiseinäratkaisu syntyy oikealla mitoituksella ja lasin sopivalla sävyvalinnalla. Puolikorkeiden sivulasien aukkojen koossa tulee huomioida lauteen istuinkorkeus sekä lattian ja oven välissä oleva ilmarako. Lasin värin valintaan vaikuttaa laatan sävy, jonka värimaailmaa noudattamalla kokonaisuudesta tulee harmoninen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään tuotteiden valinnassa ja vastaa kysymyksiisi.

Saunan lasiseinät ja lasiovet useista eri vaihtoehdoista

Valittavana on useita eri värejä ja materiaaleja, joilla saadaan sauna- ja kylpytiloista yksilöllisiä sekä asiakkaiden maun mukaisia.
Tarjolla on erivärisiä laseja, kuten kirkas, pronssi, harmaa ja erikoiskirkas low-iron. Laseja on saatavana joko osittain tai kokonaan etsattuina, hiekkapuhallettuina tai erilaisilla kuvioilla.

Laadukkaat helat saunan lasien kiinnitykseen

Saranoiden ja kiinnityshelojen väreinä ovat korkealaatuista harjattua tai kiiltävää kromia. Saunan lasiseinät kiinnitetään yleisimmin paneeleihin ja kaakeleihin alumiinilistojen avulla. Lasiovi kiinnitetään joko lasista lasiin tai seinään saranoiden avulla. Meiltä löytyy runsas valikoima erilaisia saranoita, lasi-lasi heloja, vetimiä sekä alumiinikiskoja suoraan varastosta.

Galleriassa kuvia juuri valmistuneesta saunan lasituksesta.

 

SOPU saunaovet ja lasiseinät ovat moderni ja kaunis ratkaisu saunatilojen modernisointii tai uudisrakentamiseen. Ne tuovat luksuksen ja tilan tuntua sekä valoa ja yhdistävät saunatilat moderniksi kokonaisuudeksi.

Lasia on saatavissa karkaistuna turvalasina kirkkaana, pronssisena, harmaana ja erikoiskirkkaana Low-Ironina. Seinäkkeitä voidaan myös kuvioida, tekstittää tai painaa haluamallanne tavalla.

Kiinnityshelat ovat kromattuja tai harjattua terästä.

Saunan lasiseinä ja lasiovi tummassa saunassaSaunan lasiovi ja lasiseinä vaalea saunaSaunan lasiseinä ja aukko kiukaan säädöilleLasi - Lasi sarana, mattakromiSaunan ovet ja lasiseinät 1Saunan lasitus harmaa 8mm lasi

 

Kysy lisää saunan lasituksesta tai pyydä tarjous