Kuviolasit ja taustamaalatut lasit sisustukseen

Mitä ovat kuviolasit?

Kuviolasit ovat lasituotteita, joissa on erilaisia kuvioita ja tekstuureja. Ne tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia sisustukseen, sillä ne voivat luoda yksityisyyttä ja samalla päästää valoa läpi. Kuviolasit ovat erityisen suosittuja tiloissa, joissa halutaan yhdistää esteettisyys ja käytännöllisyys, kuten kylpyhuoneissa, ovissa ja väliseinissä.

Kuviolasien valikoima on laaja, ja ne voivat sisältää erilaisia kuvioita, kuten geometrisia muotoja tai abstrakteja malleja. Lasimyynti tarjoaa monipuolisen valikoiman kuviolaseja, jotka sopivat erilaisiin sisustustarpeisiin.

Taustamaalattujen lasien käytännöllisyys kodin sisustuksessa

Taustamaalatut lasit ovat lasituotteita, joiden taustapuoli on maalattu. Tämä antaa lasille yhtenäisen ja peittävän värin, joka sopii erinomaisesti moderniin sisustukseen. Taustamaalattuja laseja käytetään usein keittiön välitiloissa, liukuovissa ja kalusteovissa. Ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kodin eri tiloihin.

Lasimyynti tarjoaa laajan valikoiman taustamaalattuja laseja eri väreissä ja sävyissä. Esimerkiksi Lacobel ja Matelac ovat suosittuja vaihtoehtoja, jotka löytyvät varastostamme useissa eri väreissä. Lisätietoa lasityypeistä ja niiden käyttökohteista löydät sivuiltamme.

Kuinka valita oikea lasitustyyppi sisustukseen?

Oikean lasitustyypin valinta sisustukseen riippuu monista tekijöistä, kuten tilan käyttötarkoituksesta, esteettisistä mieltymyksistä ja käytännöllisyydestä. Kuviolasit sopivat hyvin tiloihin, joissa halutaan yhdistää yksityisyys ja valoisuus, kuten kylpyhuoneisiin ja väliseiniin. Taustamaalatut lasit taas ovat erinomainen valinta moderneihin keittiöihin ja kalusteisiin, joissa halutaan yhtenäinen ja peittävä väri.

Lasimyynti tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja auttaa valitsemaan oikean lasitustyypin juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löydät laajan valikoiman lasituotteita, kuten kuviolaseja, taustamaalattuja laseja, peilejä ja paljon muuta. Lisätietoa lasityypeistä ja niiden käyttökohteista löydät sivuiltamme.

Lasimyynti yrityksenä

Lasimyynti on erikoistunut korkealaatuisten lasituotteiden valmistukseen ja myyntiin. Me tarjoamme laajan valikoiman lasituotteita, kuten kuviolaseja, taustamaalattuja laseja, peilejä ja erilaisia profiileja. Tuotteemme valmistetaan mittojesi mukaan, ja ne sopivat niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

Tuotantotehtaamme ja näyttelytilamme sijaitsevat Vantaan Tikkurilassa, ja palvelemme asiakkaita koko pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita lasituotteita edullisin hinnoin.

Kuviolasien ja taustamaalattujen lasien ylläpito ja puhdistus

Kuviolasien ja taustamaalattujen lasien ylläpito on helppoa, kunhan noudatat muutamia perusohjeita. Kuviolasit kannattaa puhdistaa säännöllisesti pehmeällä liinalla ja miedolla pesuaineella. Vältä hankaavia puhdistusaineita ja -välineitä, jotka voivat vahingoittaa lasin pintaa.

Taustamaalatut lasit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne voidaan puhdistaa samalla tavalla kuin kuviolasit, mutta on tärkeää välttää voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa maalipintaa. Säännöllinen puhdistus ja huolellinen käsittely takaavat, että lasituotteesi säilyvät kauniina ja käyttökelpoisina pitkään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit