Perus­tuotteet Saunan lasiseinä ja lasiovi

Saunan lasiseinä ja lasiovi

Joka tilaan

Korkea laatu

Saunan lasiovi tai lasiseinä on tyylikäs ratkaisu

Tilaa saunan lasiseinä ja lasiovi meiltä omien mittojen mukaan! Valmistamme saunan lasielementit mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kestävästä ja turvallisesta karkaistusta lasista valmistuvat niin saunan lasiseinät kuin lasiovet. Toimitamme laatutuotteet asennusvalmiina pakettina, johon kuuluvat myös helat ja kiinnitysprofiilit. Tarvittaessa hoidamme myös mittauksen, kuljetuksen ja asennuksen. Täydellinen saunan lasitus halutessasi yhden katon alta!

Valikoimissamme on useita eri värejä ja materiaaleja, joilla sauna- ja kylpytilasta saadaan uniikki kokonaisuus. Palvelemme lasiliikkeitä, rakennusliikkeitä, yrityksiä ja kuluttaja-asiakkaita ympäri Suomen.

Tule keskustelemaan kanssamme suunnitelmistasi tai tutustu valmiisiin malleihin alta!

Tilaa saunan lasitus kotiisi

Tarjouksen saat jo alustavien mittojen perusteella, jotka voit ottaa itse. Valitse valmiista malleista kokonaisuus, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Kerro myös haluaisitko saunan lasituksen kirkkaasta lasista vai toivoisitko lasiin sävyksi esimerkiksi pronssin tai harmaan. Toteutamme myös täysin räätälöidyt lasitukset, joten voit myös toimittaa meille valokuvan tilasta tai vapaamuotoisen piirustuksen toivomastasi saunan lasituksesta. Alustavien mittojen perusteella pystymme jo laskemaan suuntaa antavan tarjouksen.

Kun tarjous on hyväksytty, tarvitsemme tarkat mitat kohteesta. Asiakas voi suorittaa mittauksen itse tai me voimme tulla mittauskäynnille. Tämän jälkeen työstämme lasit asennusvalmiiksi (myös saranat, helat, kiinnitysprofiilit ym.). Saunan lasiovi tai lasiseinä voidaan asentaa itse, mutta hoidamme tarvittaessa myös kuljetus- ja asennuspalvelun. Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa. Tänne on helppo tulla myös Helsingistä, Espoosta ja muista lähikunnista.


Lasituksella avaruutta ja ylellistä tunnelmaa

Sauna ja kylpyhuone saavat lasituksen avulla upean ilmeen. Lasitus myös lisää tilan tuntua sauna- ja kylpyhuonetiloissa. Lasia on mahdollista käyttää niin saunan seinissä kuin ovessakin, eikä kannata unohtaa suihkuseiniä. Lasinen saunan ovi jo itsessään nostaa koko kylpyhuoneen arvoa verrattuna hieman jo ikääntyneeseen puuoveen. Lasiovi saadaan mitoitettua jokaiseen oviaukkoon, sillä ne tehdään aina mittatilauksena.

Lasiovi kestää aikaa ja se on helppo pitää puhtaana. Kalkkijäämät sekä lika saadaan varmasti lasista pois oikeilla pesuaineilla, eikä puulle ominaista tummumista esiinny.

Saranat ja helat lasien kiinnitykseen

Saranoiden ja kiinnityshelojen materiaali on pääasiassa ruostumaton teräs. Saunan lasiseinät kiinnitetään paneeleihin ja laattoihin myös alumiinilistojen avulla. Meiltä löytyy runsas valikoima

  • saranoita,
  • kiinnitysheloja,
  • vetimiä sekä
  • alumiinikiskoja


suoraan varastosta kiillotettuna, harjattuna tai mustana. Henkilöstömme auttaa saunahelojen valinnassa ja ne ovat myös nähtävillä myymälässämme Vantaalla.

Meiltä laadukas saunan lasiseinä ja lasiovi

Meiltä saat saunan lasiseinät ja lasiovet sekä muut lasielementit. Lasia on saatavissa 8 mm:n karkaistuna turvalasina kirkkaana, pronssisena, harmaana ja erikoiskirkkaana Low-Iron lasina. Lasit voidaan myös kuvioida, tekstittää tai painaa haluamallanne tavalla.

Lasituksen toimittaja kannattaa ottaa jo aikaisessa vaiheessa mukaan saunan saneerauksen suunnitteluun, jotta kokonaisuus toimii mahdollisimman hyvin ja saneeraus sujuu jouhevasti. Voit tulla käymään esittelytilassamme milloin vain katsomassa vaihtoehtoja ja keskustelemassa ideoistasi. Suunnitellaan yhdessä näyttävä ja toimiva saunan lasitus!

Tutustu kattavaan valikoimaamme! Meiltä saat myös muun muassa terassilasit, keittiön välitilan lasit sekä peililiukuovet.

Tarvitsetko apua?

Pyydä tarjous