Perus­tuotteet Saunan lasiseinä ja lasiovi

Saunan lasiseinä ja lasiovi

Joka tilaan

Korkea laatu

Saunan lasiovi tai lasiseinä on tyylikäs ratkaisu

Tilaa saunan lasiseinä ja lasiovi meiltä omien mittojen mukaan! Valmistamme saunan lasielementit mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kestävästä ja turvallisesta karkaistusta lasista valmistuvat niin saunan lasiseinät kuin lasiovet. Toimitamme laatutuotteet asennusvalmiina pakettina, johon kuuluvat myös helat ja kiinnitysprofiilit. Tarvittaessa hoidamme myös mittauksen, kuljetuksen ja asennuksen. Täydellinen saunan lasitus halutessasi yhden katon alta!

Valikoimissamme on useita eri värejä ja materiaaleja, joilla sauna- ja kylpytilasta saadaan uniikki kokonaisuus. Palvelemme lasiliikkeitä, rakennusliikkeitä, yrityksiä ja kuluttaja-asiakkaita ympäri Suomen.

Tule keskustelemaan kanssamme suunnitelmistasi tai tutustu valmiisiin malleihin alta!

Tilaa saunan lasitus kotiisi

Valitse valmiista malleista kokonaisuus, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Toteutamme myös täysin räätälöidyt lasitukset, joten voit myös toimittaa meille valokuvan tilasta tai vapaamuotoisen piirustuksen toivomastasi saunan lasituksesta. Tarvitsemme myös alustavat mitat, jotta voimme laskea suuntaa antavan tarjouksen.

Kun tarjous on hyväksytty, tarvitsemme tarkat mitat kohteesta. Asiakas voi suorittaa mittauksen itse tai me voimme tulla mittauskäynnille. Tämän jälkeen työstämme lasit asennusvalmiiksi (myös saranat, helat, kiinnitysprofiilit ym.). Saunan lasiovi tai lasiseinä voidaan asentaa itse, mutta hoidamme tarvittaessa myös kuljetus- ja asennuspalvelun.

Saranat ja helat lasien kiinnitykseen

Saranoiden ja kiinnityshelojen materiaali on pääasiassa ruostumaton teräs. Myös saunan lasiseinät kiinnitetään paneeleihin ja laattoihin alumiinilistojen avulla. Meiltä löytyy runsas valikoima erilaisia saranoita, kiinnitysheloja, vetimiä sekä alumiinikiskoja suoraan varastosta kiillotettuna, harjattuna tai mustana.

Meiltä laadukas saunan lasiseinä ja lasiovi

Meiltä saat saunan lasiseinät ja lasiovet sekä muut lasielementit. Lasia on saatavissa 8 mm:n karkaistuna turvalasina kirkkaana, pronssisena, harmaana ja erikoiskirkkaana Low-Ironina. Lasit voidaan myös kuvioida, tekstittää tai painaa haluamallanne tavalla.

Lasituksen toimittaja kannattaa ottaa jo aikaisessa vaiheessa mukaan saunan saneerauksen suunnitteluun, jotta kokonaisuus toimii mahdollisimman hyvin ja saneeraus sujuu jouhevasti. Voit tulla käymään esittelytilassamme milloin vain katsomassa vaihtoehtoja ja keskustelemassa ideoistasi. Suunnitellaan yhdessä näyttävä ja toimiva saunan lasitus!

Pyydä tarjousVerkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää