Perus­tuotteet Saunan lasiseinät ja lasiovet

Saunan lasiseinät ja lasiovet

Joka tilaan

Korkea laatu

Valmistamme kaikki lasit mittatilaustyönä tarkasti kohteen mittojen mukaan, joten saat saunaasi tismalleen sopivan kokonaisuuden.

Saunan lasiseinät ja lasiovet useista eri vaihtoehdoista

Valittavana on useita eri värejä ja materiaaleja, joilla saadaan sauna- ja kylpytiloista yksilöllisiä sekä asiakkaiden maun mukaisia. Lasit ovat 8mm karkaistua lasia, joka takaa lasiseinien kestävyyden ja turvallisuuden.

Saunan lasituksen tilaus

Saunan lasituksen hankkimen on nyt todella helppoa. Tilaa saunan lasitus-painikkeella pääset tilaussivulle, josta löytyy useita valmiita lasitusvaihtoehtoja. Valitse juuri sinun saunaasi sopiva vaihtoehto ja tilaa lasitus. Tutustu kuitenkin ensin Saunan lasituksen mittausohjeisiin niin saa mitattua lasit kerralla oikein. Ja jos malleista ei löydy saunaasi sopivaa ratkaisua, ota yhteyttä meihin niin suunnittelemme yhdessä kanssasi sopivan ratkaisun, Tilaussivulta löydät myös ohjeet lasien Tee-Se-Itse asennukseen.

Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkkeella kun haluat meidän hoitavan koko projektin.

Laadukkaat helat saunan lasien kiinnitykseen

Saranoiden ja kiinnityshelojen väreinä ovat korkealaatuista harjattua tai kiiltävää kromia. Saunan lasiseinät kiinnitetään yleisimmin paneeleihin ja kaakeleihin alumiinilistojen avulla. Lasiovi kiinnitetään joko lasista lasiin tai seinään saranoiden avulla. Meiltä löytyy runsas valikoima erilaisia saranoita, lasi-lasi heloja, vetimiä sekä alumiinikiskoja suoraan varastosta.

Galleriassa kuvia juuri valmistuneista saunan lasituksista.

Lasia on saatavissa 8mm karkaistuna turvalasina kirkkaana, pronssisena, harmaana ja erikoiskirkkaana Low-Ironina. Seinäkkeitä voidaan myös kuvioida, tekstittää tai painaa haluamallanne tavalla.

Kiinnityshelat ovat kromattuja tai harjattua terästä.

Suunnitellaan yhdessä näyttävä ja toimiva lasitus saunaasi!

Pyydä tarjous


Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää