Perus­tuotteet Lasiset väliseinät

Lasiset väliseinät

Joka tilaan

Korkea laatu

Meiltä saat kotimaiset, Vantaalla valmistetut lasiset väliseinät mittatilaustyönä jokaiseen tarpeeseen. Toimitamme asennusvalmiit lasiväliseinät ja -ovet kiskoineen, saranoineen ja heloineen. Tarvittaessa käymme mittauskäynnillä paikan päällä ja suunnittelemme kokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidamme myös kuljetuksen ja asennuksen alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähikunnat.

Lasinen väliseinä on tyylikäs ja edustava ratkaisu esimerkiksi toimistotiloihin. Vanhojen toimistotilojen levyseinien korvaaminen lasiväliseinillä ja -ovilla tuo tilaan tyyliä, tilan tuntua ja valoisuutta. Kysy lisää yksilöllisestä lasirakentamisesta tai tule käymään esittelytiloissamme Tikkurilassa!

Äänieristyslasi

Lasiväliseinä sopii myös äänen eristeeksi konttoriin tai muihin tiloihin. Meillä on laadukkaita ratkaisuita esimerkiksi neuvottelutilojen tai työhuoneiden erottamiseksi muista tiloista. Toimitamme lasiset kokoseinät asiakkaan omien mittojen mukaan ja meiltä saat lisäksi äänieristyslasit saranaovilla. Laadukkailla ja kestävillä laseilla saadaan aikaan hyvin ääntä eristäviä kokonaisuuksia.

Personoitu lasiväliseinä

Me toteutamme myös ammattitaitoiset käsittelyt uniikin kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Lasiväliseinä voi olla kirkas tai matta (etsattu) ja siihen voidaan esimerkiksi painaa tai hiekkapuhaltaa kuvia ja tekstejä. Kysy myös uusia mustia ruudukkoväliseiniä! Ruudukko kannattaa moniin kohteisiin toteuttaa maalaamalla. Toteuttamamme lasien maalaukset ovat aina huippulaatuisia ja maalaustekniikka valitaan käyttökohteen mukaan, jotta saadaan paras lopputulos tyylikkäästi toteutettuihin lasiseiniin ja lasioviin. Maalaus verrattuna alumiiniprofiileihin helpottaa myös lasiseinien putsausta.

Lasivaihtoehdot

Saat meiltä eristyslasit ja laminoidut lasit jokaiseen tarpeeseen. Oikea lasipaksuus valitaan kohteen vaatimusten mukaan. Esimerkiksi toimistotilojen lasiseinänä toimii hyvin 5+5 mm laminoitu lasi, kun julkistiloissa suosimme 6+6 mm karkaistua, laminoitua lasia. Tilanjakajana toimii esimerkiksi 8 tai 10 mm karkaistu lasiväliseinä. Anna meidän auttaa sinua valinnannasi, jotta saamme vähennettyä äänen kulkua tiloista toiseen. Meiltä myös keittiön välitilan lasi ja tilanjako-ovet.

Suunnittelemme toimivan kokonaisuuden

Tule tutustumaan vaihtoehtoihin esittelytiloihimme Vantaalle, jonne on helppo kulkea myös Helsingistä ja Espoosta sekä muista lähikunnista. Lasiväliseiniä on helpompi vertailla aidossa valossa ja ympäristössä. Mikäli sinulla on jo suunnitelmat valmiina, niin pyydä meiltä tarjous projektiisi esimerkiksi sähköpostitse tai soittamalla. Lasiseinien lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat lasihelat saman katon alta. Toimitamme yhtenä pakettina lasiseinien kiinnitysprofiilit, lasiovien saranat ja vetimet sekä liukuovijärjestelmät kiskoineen. Meillä on varastoheloissa monia eri sävyjä ja pintakäsittelyjä, myös mustia ja messinkisiä. Neuvomme mielellämme oikeiden ratkaisuiden valinnassa. Ota yhteyttä kotimaiseen lasirakentajaan, jos haluat pitkäikäisen ja näyttävän lasiväliseinän mittatilauksena kotiin tai konttoriin!

Pyydä tarjous


    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää