Perus­tuotteet Lasiset väliseinät

Lasiset väliseinät

Joka tilaan

Korkea laatu

Meiltä saat kotimaiset, Vantaalla valmistetut lasiset väliseinät mittatilaustyönä jokaiseen tarpeeseen. Toimitamme asennusvalmiit lasiväliseinät ja -ovet kiskoineen, saranoineen ja heloineen. Tarvittaessa käymme mittauskäynnillä paikan päällä ja suunnittelemme kokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidamme myös kuljetuksen ja asennuksen.

Lasinen väliseinä on tyylikäs ja edustava ratkaisu esimerkiksi toimistotiloihin. Vanhojen toimistotilojen levyseinien korvaaminen lasiväliseinillä ja -ovilla tuo tilaan tyyliä, tilan tuntua ja valoisuutta. Kysy lisää yksilöllisestä lasirakentamisesta tai tule käymään esittelytiloissamme Tikkurilassa!

Äänieristyslasi

Lasiväliseinä sopii myös äänen eristeeksi konttoriin tai muihin tiloihin. Meillä on laadukkaita ratkaisuita esimerkiksi neuvottelutilojen tai työhuoneiden erottamiseksi muista tiloista. Toimitamme lasiset kokoseinät omien mittojen mukaan sekä äänieristyslasit saranaovilla. Laadukkailla ja kestävillä laseilla saadaan aikaan hyvin ääntä eristäviä kokonaisuuksia.

Personoitu lasiväliseinä

Me toteutamme myös ammattitaitoiset käsittelyt uniikin kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Lasiväliseinä voi olla kirkas tai matta (etsattu) ja siihen voidaan esimerkiksi painaa tai hiekkapuhaltaa kuvia ja tekstejä. Kysy myös uusia mustia ruudukkoväliseiniä!

Lasivaihtoehdot

Saat meiltä eristyslasit ja laminoidut lasit jokaiseen tarpeeseen. Oikea lasipaksuus valitaan kohteen vaatimusten mukaan. Esimerkiksi toimistotiloissa toimii hyvin 5+5 mm laminoitu lasi, kun julkistiloissa suosimme 6+6 mm karkaistua, laminoitua lasia. Tilanjakajana toimii esimerkiksi 8 tai 10 mm karkaistu lasiväliseinä. Meiltä myös keittiön välitilan lasi.

Suunnittelemme toimivan kokonaisuuden

Tule tutustumaan vaihtoehtoihin esittelytiloihimme, sillä lasiväliseiniä on helpompi vertailla aidossa valossa ja ympäristössä. Neuvomme mielellämme oikeiden ratkaisuiden valinnassa. Ota yhteyttä kotimaiseen lasirakentajaan, jos haluat pitkäikäisen ja näyttävän lasiväliseinän mittatilauksena kotiin tai konttoriin!

Pyydä tarjous    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää