Lasitushelat ja tarvikkeet​ Laahustiivisteet

Laahustiivisteet

Joka tilaan

Korkea laatu

Olemme kokonaisvaltainen lasiliike, joten saat suihkuseinän tai lasioven laahustiivisteet kätevästi samasta osoitteesta. Laahustiiviste sopii myös käytettäväksi terassi- ja parvekelasituksissa. Pystymme toimittamaan myös erikoisemmat tiivisteet asiakkaan tarpeen mukaan. Meiltä tilaat helposti myös suuremman erän kerralla.

Me panostamme kotimaisuuteen, laatuun, käytännöllisyyteen ja tarkkaan valittuihin materiaaleihin. Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeat tuotteet, jotka toimivat parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä ja palvelevat kokonaisuutta. Kysy meiltä lisää, niin suunnitellaan kylpyhuoneeseesi näyttävä lasitus ja oikeanlaiset tuotteet kuten suihkuseinän laahustiiviste.

Suihkuseinän tai lasioven laahustiiviste suoraan varastosta

Suihkuseinän tai lasioven laahustiiviste sekä muut tiivisteet on helppo tilata suoraan varastostamme, sillä meillä on tarjolla laaja valikoima yleisimpiä malleja. Ne soveltuvat 6-8 mm:n lasille. Tiivisteitä on perinteisessä 2,20 metrin mitassa, mutta varastossamme on myös 2,50 metrin mittaisia tiivisteitä. Useinhan lasit ovat korkeampia kuin 2,20 metriä. Lasioven laahustiiviste voidaan myös leikata oikeaan mittaan ennen toimitusta.

Perinteisesti tiivisteinä on käytetty harmahtavaa PCV-materiaalia, mutta me olemme erikoistuneet harvinaisempaan kirkkaaseen polykarbonaattiin. Se kestää uv-säteilyä eikä kellastu ja kovetu käytössä, kuten perinteiset materiaalit.

Lataa tästä esite laahustiivisteistämme.

Tiivisteet asiakkaan tarpeiden mukaan

Pystymme myös toimittamaan räätälöidyt tiivisteet tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suunnittelemme oikeanlaisen tuotteen, jolle valmistetaan työkalu. Toimitamme asiakkaan tarvitseman tiivistemäärän. Näin asiakas voi tilata esimerkiksi sata metriä tiivistettä tietyn mittaisissa pätkissä.

Kotimaista laatuosaamista Vantaalta

Me valmistamme kaikki lasituotteet mittatilaustyönä Vantaalla. Voit kysyä meiltä myös erikoisempia ratkaisuita, sillä pystymme räätälöimään tuotteitamme. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme tarjota myös erinomaisen kattauksen tiivisteitä, kiinnikkeitä, lasitusheloja ja muita tarvikkeita näyttävien lasielementtien kiinnittämiseen. Ole meihin yhteydessä ja tilaa tarvitsemasi lasioven tai suihkuseinän laahustiiviste jo tänään.

Pyydä tarjous


    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää