Lasitushelat ja tarvikkeet​ Laahustiivisteet

Laahustiivisteet

Joka tilaan

Korkea laatu

Olemme kokonaisvaltainen lasiliike, joten saat kylpyhuoneen lasiseinän, lasioven, suihkuseinän sekä lasin alaosaan kiinnitettävät laahustiivisteet kätevästi samasta osoitteesta. Laahustiivisteitä käytetään toisinaan myös terassi- ja parvekelasituksissa. Pystymme toimittamaan myös erikoisemmat tiivisteet asiakkaan tarpeen mukaan. Meiltä tilaat helposti myös suuremman erän kerralla.

Me panostamme kotimaisuuteen, laatuun, käytännöllisyyteen ja tarkkaan valittuihin materiaaleihin. Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeat tuotteet, jotka toimivat parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä ja palvelevat kokonaisuutta. Kysy meiltä lisää, niin suunnitellaan kylpyhuoneeseesi näyttävä lasitus ja oikeanlaiset laahustiivisteet.

Laahustiivisteet varastosta tai mittojen mukaan

Meillä on yleisimpiä laahustiivisteitä saatavana suoraan varastosta. Ne soveltuvat 6-8 mm:n lasille. Tiivisteitä on perinteisessä 2,20 metrin mitassa, mutta varastossamme on myös 2,50 metrin mittaisia laahustiivisteitä. Useinhan lasit ovat korkeampia kuin 2,20 metriä. Tiivisteet voidaan myös leikata oikeaan mittaan ennen toimitusta.

Perinteisesti laahustiivisteinä on käytetty harmahtavaa PCV-materiaalia, mutta me olemme erikoistuneet harvinaisempaan kirkkaaseen polykarbonaattiin. Se kestää uv-säteilyä eikä kellastu ja kovetu käytössä, kuten perinteiset materiaalit.

Tiivisteet asiakkaan tarpeiden mukaan

Pystymme myös toimittamaan räätälöidyt tiivisteet tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suunnittelemme oikeanlaisen tuotteen, jolle valmistetaan työkalu. Toimitamme asiakkaan tarvitseman tiivistemäärän. Näin asiakas voi tilata esimerkiksi sata metriä tiivistettä tietyn mittaisissa pätkissä.

Kotimaista laatuosaamista Vantaalta

Me valmistamme kaikki lasituotteet mittatilaustyönä Vantaalla. Voit kysyä meiltä myös erikoisempia ratkaisuita, sillä pystymme räätälöimään tuotteitamme. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme tarjota myös erinomaisen kattauksen tiivisteitä, kiinnikkeitä, heloja ja muita tarvikkeita näyttävien lasielementtien kiinnittämiseen. Ole meihin yhteydessä ja tilaa tarvitsemasi lasioven tai suihkuseinän laahustiiviste jo tänään.

Pyydä tarjous


Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää