Perus­tuotteet Kaidelasitus ja lasikaide

Kaidelasitus ja lasikaide

Joka tilaan

Korkea laatu

Lasikaide sisälle tai ulos

Meiltä kotimainen ja kestävä kaidelasitus sisälle ja ulos esimerkiksi portaikkoon tai terassille. Lasikaide valmistetaan mittatilaustyönä ja käsitellään asennusvalmiiksi. Meiltä saat myös lasitushelat ja kiinnikkeet tyylikkään kokonaisuuden viimeistelyyn.

Valmistamme räätälöityjä lasiratkaisuita Vantaalla. Palvelemme niin yksityisiä kuluttajia kuin lasi- ja rakennusalan yrityksiäkin. Esittelytiloissamme pääset tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin ja kertomaan meille ideoistasi. Autamme mielellämme suunnittelussa ja parhaiden lasimateriaalien valinnassa. Tule käymään tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella.

Autamme valitsemaan oikean ratkaisun

Lasikaide soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön esimerkiksi kotiin, kerrostaloon tai toimistotiloihin. Me autamme asiakastamme valitsemaan juuri oikeanlaisen lasin ja kiinnikkeet, jotta kaide kestää ympäristön olosuhteita ja sopii tilan yleisilmeeseen. Sisäportaikoissa käytämme laminoitua tai karkaistua ja laminoitua lasia.

Kaiteiden kiinnitys

Lasikaide voidaan kiinnittää monella eri tavalla. Yleisin vaihtoehto ovat helat, jotka puristavat lasin kiinni sivuilta. SOPU-kaidekiinnityshela on laadukas- ja turvallinen kiinnitysratkaisu lasisten tilanjako- ja kaide-elementtien kiinnittämiseen. Heloja on saatavana metallin kromisena, harjattuna tai maalattuina, vaikka pyydettyyn RAL-väriin.

Lasikaide voidaan myös kiinnittää esimerkiksi pelkästään alareunasta, jolloin luodaan moderni ja näyttävä tolpaton ratkaisu. Kysy myös muita vaihtoehtoja!

Tule esittelytiloihin tutustumaan vaihtoehtoihin

Me autamme oikean lasin ja kiinnikkeiden valinnassa. Voit toimittaa meille alustavat mitat ja esimerkiksi kuvan kohteesta, jolloin pystymme laskemaan alustavan tarjouksen.  Saat meiltä asennusvalmiit tuotteet.

Meiltä saat erikoisemmatkin ratkaisut, joten älä epäröi kertoa ideoitasi. Tilaa näyttävä ja kestävä lasikaide mittatilauksena meiltä jo tänään!  Valikoimistamme myös muun muassa keittiön välitilan lasi, terassilasitus ja saunan lasiovet.

Pyydä tarjous


    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää