Erikoislasit Karkaistu lasi

Karkaistu lasi

Joka tilaan

Korkea laatu

Karkaistu lasi mittatilauksena

Meiltä karkaistu lasi lasiliikkeille, saneerausyrityksille ja kuluttaja-asiakkaille ympäri Suomen. Lasit tehdään asennusvalmiiksi asiakkaan ilmoittamissa mitoissa. Karkaistu lasi on turvallinen valinta esimerkiksi saunaan, terassille tai väliseinäksi. Jos lasia tarvitsee työstää vielä karkaisun jälkeen, on oikea valinta kemiallisesti karkaistu lasi.

Tee tilaus sivuillamme tai tule käymään esittelytilassamme. Autamme mielellämme suunnittelemaan tarpeitasi vastaavat lasielementit. Teemme tarvittaessa myös mittaukset, kuljetuksen ja asennuksen puolestasi.

Lasin erityisominaisuudet

Karkaistu lasi on turvallinen vaihtoehto, sillä rikkoutuessaan se hajoaa pieniksi muruiksi eikä suuriksi, teräviksi sirpaleiksi. Sen vuoksi sitä suositaan esimerkiksi saunoissa ja muissa sisä- ja ulkotiloissa, joissa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Karkaistua lasia usein kutsutaankin turvalasiksi.

Karkaistun lasin kestävyys on tavallista lasia moninkertaisesti parempi, ja se kestääkin enemmän iskuja, lämpöä ja vääntöä. Rikkoutuakseen se vaatii terävän iskun, joten tavallisessa käytössä se kestää erinomaisesti. Lasin pinta ei ole optisesti virheetön, sillä karkaisuprosessin myötä lasin pintaan tulee hieman väreilyä. Suoritamme ainoana pohjoismaissa lasin kemiallista karkaisua jossa lopputulos on optisesti täysin virheetön.

Tilaa lasi lopullisissa mitoissa

Karkaistun lasin tilaamisessa on oltava tarkkana, jotta mitat ovat varmasti oikeat, sillä sitä ei voi jälkikäteen enää muokata. Lasi leikataan oikeaan kokoon, siihen tehdään työstöt ja hionnat ja karkaisuprosessi toteutetaan vasta tämän jälkeen. Tuote on tällöin asennusvalmis.

Valmistamme ja toimitamme karkaistua lasia missä koossa ja muodossa tahansa. Meiltä voi tilata myös isompia eriä esimerkiksi standardimittaisia laseja varastoon. Meidän kauttamme saat myös helat, saranat, kiinnikkeet ja tiivisteet esimerkiksi lasioviin tai lasisiin liukuoviin. Meiltä myös esimerkiksi lasikaide ja keittiön välitilan lasi. Hoidamme tarvittaessa koko paketin aina mittauksesta asennukseen asti.

Tilaa meiltä karkaistu lasi omiin tarpeisiisi valmistettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarvitsetko apua?

Pyydä tarjous