Perus­tuotteet Keittiön välitilan lasi

Keittiön välitilan lasi

Joka tilaan

Korkea laatu

Keittiön välitilan lasi on tyylikäs ja helppohoitoinen

Keittiön välitilan lasi on näyttävä ja kätevä valinta jokaiseen keittiöön välitilan laatoituksen sijaan, sillä lasiseinä tekee ympäristön puhtaanapidosta helppoa. Voimme toimittaa työstetyt ja asennusvalmiit lasielementit kohteeseen tai hoitaa myös alueen mittauksen ja lasien asennuksen. Palvelemme esimerkiksi lasi- ja rakennusliikkeitä sekä muita yrityksiä ja myös yksityisiä henkilöitä.

Valitse valmiista taustamaalatuista vaihtoehdoista tai tilaa esimerkiksi persoonallinen printtitausta haluamallasi kuvalla! Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi.

Välitilan lasit asennusvalmiina pakettina

Saat meiltä kotimaiset ja kestävät keittiön välitilan lasit valmiiksi leikattuina ja työstettyinä. Kun toimitat meille mitat, saat asennusvalmiit lasit jopa muutamassa päivässä. Meiltä saat myös tarvittaessa mittauspalvelun, kuljetuksen ja asennuksen. Välitilan lasin asennus on huomattavasti nopeampaa kuin laatoittaminen. Lasin asennus tapahtuu liimaamalla ja siksi työmaalla käytetty aika saadaan erittäin lyhyeksi.

Hiomme lasin reunat ja teemme vesileikkausmenetelmällä tarvittavat muotoleikkaukset, liesituulettimen vaatimat koloukset, johtokolot sekä pistorasioiden ja valokytkimien reiät. Vesileikkaamalla saavutetaan laadukkaammat, mittatarkemmat ja kestävämmät reiät kuin poraamalla. Me tunnemme lasin ja sen työstömenetelmät erityisen hyvin, joten saat kauttamme laadukkaat ja kohteeseen sopivat ratkaisut.

Keittiön välitilan lasi laatoituksen sijaan

Keittiön välitilan lasi on kätevä ja suosittu valinta, sillä se on näyttävä ja helpottaa keittiön puhtaanapitoa. Lasipinta on huomattavasti helpompi puhdistaa kuin esimerkiksi perinteinen kaakeli. Me tarjoamme laadukkaita lasielementtejä työstettyinä ja asennusvalmiina esimerkiksi lasiliikkeille, rakennusalan toimijoille, yrityksille ja yksityisille henkilöille. Tarvittaessa hoidamme myös kohteen mittauksen ja lasien asennuksen.

Lasi vai laatoitus saneerauskohteissa?

Remonttikohteissa on yhä suositumpaa käyttää keittiön välitilassa materiaalina lasia laatoituksen sijaan. Lasitaustalla saadaan nopeasti aikaan näyttävää seinäpintaa ilman vaativia pohjatöitä. Keittiön kevyempi facelift, jossa uusitaan vain pintamateriaalit, vaatii usein myös välitilan laatoituksen uusimista. Helpoin ja nopein tapa on toteuttaa se välitilan lasilla.

Meillä on Suomen laajin valikoima taustamaalattuja laseja saatavana suoraan varastosta. Keittiön välitilan lasi voidaan myös taustamaalata millä tahansa värisävyllä, mikäli valikoimastamme ei löydy juuri sopivaa. Uniikimpiin kohteisiin toteutamme myös näyttävät ja laadukkaat printit lasin taustalle. Kysy lisää ratkaisuistamme >>

Varastossa olevat värivaihtoehdot

Taustamaalattuja Lacobel välitilan laseja on heti varastosta saatavana yli kymmenessä eri värissä. Laajan värivalikoiman lisäksi tarjolla on paljon erikoisuuksia, joilla keittiön välitilan lasi saa upean ja yksilöllisen ilmeen. Tekemiämme erikoiskäsittelyjä ovat esimerkiksi taustamaalaus halutulla värisävyllä sekä erilaiset tulosteet (esim. valokuvasta). Tyylikäs printti on rohkea valinta! Voit kuitenkin luottaa kokeneeseen henkilöstöömme, joka auttaa teitä mielellään välitilan lasin sävyn ja materiaalin valinnassa.

Kaikki värivaihtoehdot ovat nähtävissä myymälässämme Vantaan Tikkurilassa. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset myös Helsingistä ja Espoosta sekä muista lähikunnista. Asiakkaita palvelemme tietenkin koko Suomen laajuisesti.

 

 

Varastovaihtoehdot:

 • Softwhite 9010 (myös mattapintaisena)
 • Musta 9005 (myös mattapintaisena)
 • Harmaa 9006
 • Vaalea beige 1015
 • Vaaleanruskea 1236
 • Purewhite 9003 (myös mattapintaisena)
 • Starlight musta 0337
 • Starlight ruskea 9015
 • Alumiini hopea 9007
 • White Pearl 1013 – UUTUUSVÄRI 2023!
 • Kirkas peili
 • Harmaa peili
 • Pronssipeili
 • Erikoiskirkas peili

Pyydä tarjous


  Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää