Perus­tuotteet Terassilasitus ja terassilasit

Terassilasitus ja terassilasit

Joka tilaan

Jokainen terassi on erilainen ja siksi saat lasitukset meiltä aina halutuilla mitoilla järkevään hintaan.

Korkea laatu

Terassilasitus tekee terassistasi ympärivuotisen, helppohoitoisen ja pitkäikäisen.

Terassilasit ja terassilasitus

Näyttävä ja kestävä terassilasitus tehdään mittatilaustyönä asiakkaan kohteen mittojen mukaan. Valmistamme ja viimeistelemme lasiliukuovet ja kiinteät terassilasit omassa tehtaassamme Vantaalla. Terassilasitus kotimaisista Purso Oy:n alumiiniprofiileista ja karkaistusta lasista tekevät terassista viihtyisän tilan koko vuodeksi. Meiltä myös terassin lasikatot!

Oikein tehty terassin lasitus tai parvekelasijärjestelmä suojaa kiinteistösi rakenteita, lisää niiden käyttöikää ja alentaa energialaskua. Tule käymään esittelytilassamme Vantaalla ja kerro ideastasi, niin suunnitellaan yhdessä näyttävä kokonaisuus. Voit toimittaa meille alustavat suunnitelmat ja mitat, niin laskemme tarjouksen. Tarvittaessa voimme toteuttaa myös mittauksen, kuljetuksen ja asennuksen puolestasi.

Korkealaatuiset terassiliukuovet

Meiltä onnistuu toimiva ja tyylikäs terassilasitus jokaiseen kohteeseen. SOPU+PLUS terassilasiliukuovet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta. Toimintavarmat ja vaivattomasti liikuteltavat terassin liukuovet istuvat moitteettomasti jokaiseen tilaan. Valmistamme kaikki tuotteet, kuten terassilasit, -liukuovet ja lasikatot, Vantaan Tikkurilassa, josta myös toimitukset tapahtuvat.

Tarjoamme useita erilaisia profiilivaihtoehtoja. Mallistoomme kuuluvat pysty- ja vaakaprofiilit, ja lisäksi liukukiskoja on saatavana kahdelle, kolmelle tai neljälle ovelle. Vakiovärejä ovat eloksoitu alumiini, valkoinen, grafiitinharmaa sekä ruskea. Pysty- ja vaakaprofiileissa on roskilta, melulta sekä vedolta suojaava harjatiiviste.

Saatavana on sekä tavallista että karkaistua lasia (paksuus 4 tai 6 mm). Yleensä ovissa käytetään 4 mm karkaistua lasia, joka on kestävää ja rakenne pysyy kevyenä. Lasituksissa käytettävät laakeroidut ja nailonpintaiset liukurullat ovat kestäviä ja äänettömiä. Korkeissa aukoissa oviin lisätään vaakaprofiili, jolloin ovi on korkeudestaan huolimatta tukeva.

Lataa tästä esitteemme:

TERASSILASITUS -ESITE

Löydät sieltä myös tarkemmat mittapiirrokset profiileista ja kiskoista. Esiteessä on tarkasti esiteltynä terassilasiprofiilien rakenne.

Terassilasit kiinteisiin kohteisiin

Meiltä saat kätevästi myös kiinteästi asennettavat terassilasit päätykolmioihin ja muihin paikkoihin, joissa ei tarvita tai ei voida toteuttaa avattavaa lasitusta. Terassilasitus toteutetaan tarkasti mittojen mukaan. Valikoimassamme on myös alumiiniprofiilit ja tiivisteet asennukseen. Kauttamme saat myös kestävät terassin lasikatot.

Terassin lasikatto

Terassin lasikatto tarjoaa huoltovapaan, vuosikaudet kirkkaana pysyvän, turvallisen ja tyylikkään suojan terassille. Karkaistusta, vähintään 6 mm, lasista toteutettu lasikatto on kestävä, joten sen päällä voi kävellä, mikäli kate kaipaa esimerkiksi puhdistusta.

Terassin lasikatto takaa sen, että valo pääsee terassille kuten ennenkin, mutta voit jatkaa huoletonta terassilla oleilua myös sateen yllättäessä tai ilmojen viiletessä. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia pihakalusteista, sillä katetulla terassilla ne eivät pääse enää kastumaan.

Laatua ja toimivuutta edullisesti

Terassilasituksen saat Lasimyynti Tammelasta laadukkaasti hyvään hintaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet. Helsingin Sanomien hintavertailussa olimme edullisin toimittaja, ja tavoitteemme on olla jatkossakin edullinen, laadukas ja toimitusvarma terassilasien toimittaja. Meillä on pitkä kokemus terassiliukuovista ja -lasituksista, joten me olemme varmasti luotettava kumppani rakennus- tai remonttiprojektissasi. Jos toiveissasi on terassilasitus ja kriteereinäsi järkevä hinta ja korkea laatu, niin silloin olet oikeassa paikassa.

Terassilasit taipuvat moneen tarkoitukseen. Oli kyseessä sitten parvekkeen, viherhuoneen tai terassin lasitus ja kattaminen, on SOPU PLUS -järjestelmä kustannustehokas ja laadukas ratkaisu.

Profiilit

  • Liukukiskot kahdelle, kolmelle tai neljälle ovelle
  • Pysty- ja vaakaprofiilit
  • Vakioväri LV-alumiini, valkoinen, grafiitinharmaa ja ruskea

Tiiviste

Harjatiiviste on pysty- ja vaakaprofiilissa roskien, melun ja vedon estämiseksi

Lasit

  • Karkaistu turvalasi
  • 4 tai 6 mm

Liukurullat

Kuulalaakeroidut nailonpintaiset liukurullat ovat kestävät ja äänettömät.

Terassilasitus toimitettuna tai asennettuna

Tarjoamme jälleenmyyjä- tai projektiasiakkaillemme ensiluokkaisen toimitusvarmuuden. Yrityksemme tunnetaan luotettavana lasituotteiden valmistajana ja toimittajana, joka pitää sovituista toimitus- ja asennusaikatauluista kiinni. Sen vuoksi yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta joka tilanteessa.  Terassilasiovet on myös helppoa asentaa itse. Voit lukea miten asentaminen sujui asiakkailtamme täältä.

Kuluttaja-asiakkaat voivat toimittaa meille valokuvan tai vapaamuotoisen piirustuksen kohteesta sekä alustavat mitat, jolloin pystymme laskemaan tarjouksen ja saat hinnan nopeasti. Tämän jälkeen otamme tarkemmat mitat, valmistamme terassilasit ja toimitamme asennusvalmiin kokonaisuuden sovitussa aikataulussa. Meiltä saat terassilasituksen myös asennettuna. Ota yhteyttä anna henkilöstömme auttaa sinua terassin suunnittelussa. Koska kokoonpano tapahtuu tiloissamme Vantaalla, niin toimitusaikamme ovat nopeat.

Tarvitsetko apua?

Pyydä tarjous