Perus­tuotteet Terassilasitus ja terassilasit

Terassilasitus ja terassilasit

Joka tilaan

Olemme kiinnittäneet myös huomiota terassilasituksen hinnoitteluun

Korkea laatu

Terassilasitus tekee terassistasi ympärivuotisen

Terassilasit ja terassilasitus

Näyttävä ja kestävä terassilasitus tehdään mittatilaustyönä asiakkaan kohteen mittojen mukaan. Valmistamme ja viimeistelemme lasiliukuovet ja kiinteät terassilasit omassa tehtaassamme Vantaalla. Terassilasitus kotimaisista Purso Oy:n alumiiniprofiileista ja karkaistusta lasista tekevät terassista viihtyisän tilan koko vuodeksi.

Oikein tehty terassi- ja parvekelasijärjestelmä suojaa kiinteistösi rakenteita, lisää niiden käyttöikää ja alentaa energialaskua. Tule käymään esittelytilassamme ja kerro ideastasi, niin suunnitellaan yhdessä näyttävä kokonaisuus. Voit toimittaa meille alustavat suunnitelmat ja mitat, niin laskemme tarjouksen. Tarvittaessa voimme toteuttaa myös mittauksen, kuljetuksen ja asennuksen puolestasi.

Korkealaatuiset liukuovet

Meiltä terassilasitus jokaiseen kohteeseen. SOPU+PLUS terassilasiliukuovet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta. Toimintavarmat ja vaivattomasti liikuteltavat ovet istuvat moitteettomasti jokaiseen tilaan. Valmistamme kaikki tuotteet, kuten terassilasit, Vantaan Tikkurilassa, josta myös toimitukset tapahtuvat.

Tarjoamme useita erilaisia profiilivaihtoehtoja. Mallistoomme kuuluvat pysty- ja vaakaprofiilit, ja lisäksi liukukiskoja on saatavana kahdelle, kolmelle tai neljälle ovelle. Vakiovärejä ovat eloksoitu alumiini, valkoinen, grafiitinharmaa sekä ruskea. Pysty- ja vaakaprofiileissa on roskilta, melulta sekä vedolta suojaava harjatiiviste.

Saatavana on sekä tavallista että karkaistua lasia (paksuus 4 tai 6 mm). Yleensä ovissa käytetään 4 mm karkaistua lasia, joka on kestävää ja rakenne pysyy kevyenä. Lasituksissa käytettävät laakeroidut ja nailonpintaiset liukurullat ovat kestäviä ja äänettömiä. Korkeissa aukoissa oviin lisätään vaakaprofiili, jolloin ovi on korkeudestaan huolimatta tukeva.

Terassilasit kiinteisiin kohteisiin

Meiltä saat kätevästi myös kiinteästi asennettavat terassilasit päätykolmioihin ja muihin paikkoihin, joissa ei tarvita tai ei voida toteuttaa avattavaa lasitusta. Terassilasitus toteutetaan tarkasti mittojen mukaan. Valikoimassamme on myös alumiiniprofiilit ja tiivisteet asennukseen.

Terassin lasikatto

Terassin lasikatto tarjoaa huoltovapaan, vuosikaudet kirkkaana pysyvän, turvallisen ja tyylikkään suojan terassille. Karkaistusta, vähintään 6 mm, lasista toteuttu lasikatto on kestävä, joten sen päällä voi kävellä, mikäli kate kaipaa esim. puhdistusta.

Laatua ja toimivuutta edullisesti

Terassilasitus laadukkaasti hyvää hintaan! Haluamme tarjota asiakkaillemme hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet. Helsingin Sanomien hintavertailussa olimme edullisin toimittaja, ja tavoitteemme on olla jatkossakin edullinen, laadukas ja toimitusvarma terassilasien toimittaja.

Terassilasit taipuvat moneen tarkoitukseen. Oli kyseessä sitten parvekkeen, viherhuoneen tai terassin lasitus ja kattaminen, on SOPU PLUS -järjestelmä kustannustehokas ja laadukas ratkaisu.

Profiilit

  • Liukukiskot kahdelle, kolmelle tai neljälle ovelle
  • Pysty- ja vaakaprofiilit
  • Vakioväri LV-alumiini, valkoinen, grafiitinharmaa ja ruskea

Tiiviste

Harjatiiviste on pysty- ja vaakaprofiilissa roskien, melun ja vedon estämiseksi

Lasit

  • Karkaistu turvalasi
  • 4 tai 6 mm

Liukurullat

Kuulalaakeroidut nailonpintaiset liukurullat ovat kestävät ja äänettömät

Terassilasitus toimitettuna tai asennettuna

Tarjoamme jälleenmyyjä- tai projektiasiakkaillemme ensiluokkaisen toimitusvarmuuden. Yrityksemme tunnetaan luotettavana lasituotteiden valmistajana ja toimittajana, joka pitää sovituista toimitus- ja asennusaikatauluista kiinni. Sen vuoksi yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta joka tilanteessa.

Kuluttaja-asiakkaat voivat toimittaa meille valokuvan tai vapaamuotoisen piirustuksen kohteesta sekä alustavat mitat, jolloin pystymme laskemaan tarjouksen. Tämän jälkeen otamme tarkemmat mitat, valmistamme terassilasit ja toimitamme asennusvalmiin kokonaisuuden sovitussa aikataulussa. Meiltä terassilasitus myös asennettuna. Tilaa terassilasit mittatilauksena meiltä!

Pyydä tarjous    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää