Liukuovet ja peililiukuovet

“Liukuovi tuo lisää tilantuntua ja käytettävyyttä, peililiukuovilla myös valoa ja avaruutta.”

Lasimyynti Tammela valmistaa liukuovet, jotka sopivat joka tilaan – millilleen. Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut liukuovet tehdään mittatilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti.

Liukuovet valmistetaan omassa tehtaassamme Tikkurilassa

Yksilöllinen SOPU – liukuovi valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Vantaalla Tikkurilassa, näin pystymme tarjoamaan nopeat toimitukset, juuri asiakkaan toiveiden mukaiset liukuovet edullisesti sekä varmistamaan korkean laadun. Varastostamme löytyy heti niin täytemateriaalit kuin laaja profiilivalikoima. Meiltä tarvittaessa myös mittaus- ja asennuspalvelu.

Liukuovet nopeasti, jopa parissa päivässä! Kysy lisää alla löytyvältä lisätietolomakkeella!

Liukuovi tuo lisää avaruutta ja säilytystilaa

Liukuovet lisäävät avaruutta ja tilan tuntua, mikä on toivottu ominaisuus etenkin ahtaissa ja pienissä tiloissa. Huoneiden avartuessa myös säilytystila lisääntyy, sillä peililiukuovet kätkevät taakseen runsaasti säilytystilaa. Liukuovikaapistossa vaatteet ja tavarat ovat poissa silmissä, mutta kuitenkin samalla hyvin saatavilla ilman häiritseviä kääntyviä ovia.

Valittavanasi on lukuisia erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Mallistoomme kuuluu runsaasti erilaisia peilejä, laseja ja sisustuslevyjä, joista löytyy mieluisa vaihtoehto jokaiseen makuun ja tyyliin. Erilaisia materiaalivaihtoehtoja yhdistelemällä saat juuri sellaisen liukuovimallin kuin haluat. Peili-, lasi-, sisustuslevy- ja reikälevyovia on mahdollista jakaa osiin yhdellä tai useammalla vaakavälijaolla. Tämän ansiosta voit yhdistellä eri etupintavaihtoehtoja oman makusi mukaan.

Tutustu alta liukuovien täyte- ja profiilimallistoihin tai tule tutustumaan valikoimaan näyttelytilaamme Vantaalle ja pyydä tarjous!

Tilanjako-ovet

Nyt yläkantoisina tilanjako-ovina voidaan käyttää tavallista karkaisematonta laminoitua 4+4 mm lasia tai laminoitua peiliä.

Laminoidusta peilistä tilanjako liukuovi, jossa syncro mekanismiTilanjako-ovi, jossa valkoinen Pure White Lacobel lasi laminoitunaValkoinen Lacobel lasi laminoituna tilanjako-ovessaVasemman kuvan peiliovissa syncro mekanismi, jossa pariovet liukuvat sivuille kun toista ovea siirtää.

Oikealla kaksipuolisesta taustamaalatusta Lacobel Pure White lasista tehty liukuovi. Käytettävissä 12 Lacobel värin lisäksi kirkas, pronssi ja harmaa peili.
Tietysti on mahdollista käyttää myös karkaistua 8 mm lasia.

Valencia liukukisko on varustettu vaimennusmekanismilla. Oven maksimipaino vakiopysäyttimin 80 kiloa, heavy duty pysäyttimin 120 kiloa. Sama kisko käy seinä- ja kattoasennukseen.

Suihkuseinä liukulasilla ja kiinteällä sivulasilla

Voidaan asentaa myös esim. suihkuseinäksi molemmista päistä kiinni seiniin. Liukukiskoon voidaan asentaa myös kiinteä sivulasi, jolloin oven ja kiinteän lasin etäisyys toisistaan on vain 8 mm!

SOPU STYLE JA LUX STYLE liukuovi, moderni vaihtoehto tilanjakoon ja kaapistojen oviksi

Mittojen mukaisesti ja yksilöllisesti valmistamamme liukuovet ja kaapistot saa käyttöön lyhyellä toimitusajalla.

Monipuolinen valikoima profiileja ja täytteitä mahdollistaa yksilöllisten ratkaisujen toteuttamisen kuhunkin tilaan ja tarpeeseen. Lasien ja puulevyjen, kiiltävien ja mattapintojen yhdisteleminen luo moderneja kontrasteja suurille seinäpinnoille. Oheisissa kuvissa on muutamia valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia erilaisista liukuoviratkaisuista.

Peililiukuovissa voidaan vapaasti yhdistellä puulevyä ja lasiaPeililiukuovissa voidaan vapaasti yhdistellä puulevyä ja lasia, tässä etsattualasiaPerinteinen peililiukuoviEri materiaalien yhdistelyllä liukuovista saadaan sisusta täydentävä elementtiEri materiaalien yhdistelyllä liukuovista saadaan sisusta täydentävä elementtiVaakajaoilla saadaan yksiväriseenkin liukuoveen eloaLiukuovia elävöitetty vaakajaoillaEtsatulla lasilla valoa vaatesäilytystilaan

Peili-, lasi-, sisustuslevy- tai reikälevyovi voidaan jakaa myös yhdellä tai useammalla vaakavälijaolla osiin. Tällöin voit yhdistellä eri etupintavaihtoehtoja.

Liukuoviin mieleisesi täytteet useista eri väreistä ja materiaaleista

SOPU-Style-liukuovien vakiomateriaalina on 4 mm:n peili, lasi tai sisustuslevy. Peilien ja maalatun lasin taakse asennettu turvakalvo varmistaa kestävyyden ja turvallisuuden.

Peilejä on saatavana kirkkaana, harmaana, pronssisena sekä mattapintaisena. Taustamaalattuja Lacobel-laseja on saatavana jopa 12 eri värissä ja lisäksi tyylikkäissä efektiväreissä.

Sisustuslevyjen väreinä ovat valkoinen, tammi, pähkinä, koivu, pyökki ja kirsikka. Mdf-levyjä on noin 15 erilaista puusävyä, myös yksivärisiä.

Voit myös yhdistellä eri värejä ja materiaaleja samaan liukuoveen vaakavälijakojen avulla ja saada näin moderni ilme oviin.

Jos et löydä mieleistäsi valmiista värivaihtoehdoista, voimme maalata tai lakata levyn haluamallasi sävyllä. RAL- ja NCS-sarjan väreistä lähes kaikki on saatavissa noin neljän viikon toimitusajalla. Saat meiltä tilauksesta lähes minkä tahansa täytteen.

 

Liukuovien Lacobel lasien värivaihtoehtoja Liukuovien peilien värivaihtoehtoja Yhdistämällä eri täytteitä liukuoviin saadaan näyttävä ja tyylikäs ratkaisu

Liukuoviprofiilit

Asennusaukon maksimikorkeus voi olla jopa 2780 mm, ja SOPU STYLE ja LUX STYLE profiilin suurin varastopituus on 2750 mm.

Saatavilla olevat vakiovärit teräsprofiileissa ovat valkoinen, shampanja, mattahopea, musta, kirsikka, vaahtera, tammi ja pähkinä. LUX-profiilissa on tarjolla myös pyökki ja uutuusvärinä ruostumaton teräs. Alumiiniprofiilin sävynä on anodisoitu alumiini.

Tilanjako-ovien profiilit ovat myös anodisoitua alumiinia, joissa pyörästöt on piilotettu profiilien sisäpuolelle.
Liukukiskojen maksimipituudet ovat 5500 mm ja värivalikoima on sama kuin oviprofiileissa.

Style liukuoviprofiili Lux liukuoviprofiili

Liukuovikaapit

Lasimyynti Tammela valmistaa ja myy lasilla varustetut liukuovikomerot, jotka sopivat joka tilaan. Tule tutustumaan tuotteisiimme näyttelytilaamme Tikkurilaan.

Valmistamme lasiliukuovikomerot mittatilaustyönä asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti. Materiaalina käytämme korkealaatuisia ja kestäviä raaka-aineita. Kaappien materiaalina on vakiotoimituksessa 18 mm kalustelevy, mutta saatavana on myös 10, 12, 16 ja 25 mm vahvuiset vaihtoehdot.
Runkoväreinä vaihtoehdot ovat valkoinen, tumman- ja vaalean harmaa, musta, pyökki, tammi, pähkinä ja kirsikka.

Liukuovikomerot sopivat niin toimistoihin kuin kotiin esimerkiksi makuuhuoneeseen tai eteiseen. Ne ovat tyylikäs yksityiskohta, joka täydentää muuta sisustusta ja tuo uutta ilmettä tilaan kuin tilaan. Kalusteet on helppo asentaa sekä remontoitaviin että uudiskohteisiin.

Liukuovikomero tuo lisää säilytystilaa ja avaruuden tuntua

Liukuovikomerot lisäävät avaruutta ja tilan tuntua, mikä on toivottu ominaisuus etenkin ahtaissa ja pienissä tiloissa. Sen lisäksi, että huoneet tuntuvat avarammilta, myös säilytystila lisääntyy. Liukuovikomerot ovat erinomainen säilytysratkaisu, sillä ne kätkevät taakseen runsaasti säilytystilaa. Kaapistossa vaatteet ja tavarat on helppo pitää hyvässä järjestyksessä siten, että ne ovat samalla suojassa katseilta.
Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Mallistomme sisältää runsaasti erilaisia peilejä, laseja ja sisustuslevyjä, joista löytyy vaihtoehtoja liukuoviin jokaiseen makuun ja tyyliin. Eri materiaaleja ja värejä yhdistelemällä saat juuri sellaisen liukuovimallin, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. Peili-, lasi-, sisustuslevy- ja reikälevyovia voi jakaa osiin joko yhdellä tai useammalla vaakavälijaolla. Tällä tavoin voit yhdistellä eri etupintavaihtoehtoja ja muodostaa niistä yksilöllisen kokonaisuuden.

 

Peililiukuovikaapit yksilöllisesti suunniteltuna Kaappi- ja hyllyratkaisut juuri tilan ja käyttötarkoituksen mukaan suunniteltuna. Peililiukuovikaapisto mittojen mukaan Eri täytteitä yhdistelemällä saadaan liukuvet sisustuselementiksi

Pyörästöt

Pyörästöillä on kymmenen vuoden toimivuustakuu. Kaikissa ovimalleissa on säädettävä, kantava pyörästö hypynestimellä. Korkeussuunnassa säätövara on 20 mm.

Kysy lisää liukuovista tai pyydä tarjous