Perus­tuotteet Peililiukuovet ja tilanjako-ovet

Peililiukuovet ja tilanjako-ovet

Lisää tilantuntua ja käytettävyyttä, peililiukuovilla myös valoa ja avaruutta

Joka tilaan

Lasimyynti Tammela valmistaa liukuovet, jotka sopivat joka tilaan – millilleen.

Korkea laatu

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut liukuovet tehdään mittatilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti.

Kotimaiset tilanjako-ovet ja peililiukuovet

Kotimaiset, Vantaalla valmistetut peililiukuovet tuovat tilaan kuin tilaan käytännöllisyyttä ja avaruutta. Tehtaamme valmistaa tilanjako-ovet ja liukuovet mittatilaustyönä esimerkiksi saneerausyritysten ja jälleenmyyjien tarpeisiin, mutta myös yksityishenkilöille. Meiltä saat lasien lisäksi laadukkaat profiilit ja vaatekaapin rungot.

Valittavanasi on lukuisia erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Meiltä voit tilata kätevästi asennusvalmiit tilanjako-ovet, mutta voimme myös hoitaa mittaukset, kuljetuksen ja asennuksen puolestasi. Tule käymään esittelytilassamme Vantaalla, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus. Voit myös jättää tarjouspyynnön tilanjako-ovista verkkosivujemme kautta.

Tilanjako-ovet

Yläkantoisina tilanjako-ovina voidaan käyttää tavallista karkaisematonta laminoitua 4+4 mm lasia, laminoitua peiliä tai karkaistua 8 mm:n lasia. Tarjolla on myös kaksipuoleinen, taustamaalattu Lacobel Pure White -lasista valmistettu liukuovi. Vaihtoehtoina on 12 Lacobel-väriä sekä kirkas, pronssi ja harmaa peili. Kokolasiset tilanjako-ovet eli peililiukuovet voidaan varustaa myös kätevällä syncro-mekanismilla, jossa pariovet liukuvat sivuille, kun vain toista ovea siirtää.

Valencia-liukukisko on varustettu vaimennusmekanismilla. Oven maksimipaino vakiopysäyttimin on 80 kiloa ja heavy duty -pysäyttimin 120 kiloa. Sama kisko soveltuu seinä- ja kattoasennukseen. Liukukiskoa saa jopa 5 metrin pituisena, ja me työstämme kiskon juuri aukon mittojen mukaan. Kiskoon on saatavilla erilaisia lisäosia, kuten kiinteän lasin kiinnitysprofiili. Profiilit voidaan maalata halutulla värillä.

Tilanjako-ovet voidaan asentaa myös esim. suihkuseinäksi ja kiinnittää se molemmista päistä kiinni seiniin. Liukukiskoon voidaan asentaa myös kiinteä sivulasi, jolloin oven ja kiinteän lasin etäisyys toisistaan on vain 8 mm.

Peili-liukuovet

SOPU-Style -liukuovien vakiomateriaalina on 4 mm:n peili, lasi tai sisustuslevy. Peilien ja maalatun lasin taakse asennettu turvakalvo varmistaa lasin ja tilanjako-ovien turvallisuuden.

Peililiukuovet voimme toimittaa kirkkaana, harmaana, pronssisena sekä mattapintaisena. Taustamaalattuja Lacobel-laseja on saatavana jopa 12 eri värissä ja lisäksi tyylikkäissä efektiväreissä.

Varastovaihtoehdot:

 • Softwhite 9010 (myös mattapintaisena)
 • Musta 9005 (myös mattapintaisena)
 • Harmaa 9006
 • Vaalea beige 1015
 • Vaaleanruskea 1236
 • Purewhite 9003 (myös mattapintaisena)
 • Starlight musta 0337
 • Starlight ruskea 9015
 • Alumiini hopea 9007
 • Kirkas peili
 • Harmaa peili
 • Pronssipeili (myös mattapintaisena)
 • Erikoiskirkas peili (myös mattapintaisena)

 

Voit myös yhdistellä eri värejä ja materiaaleja samaan liukuoveen vaakavälijakojen avulla, jotta lopputuloksen olisi juuri sinulle sopivat tilanjako-ovet. Voimme myös taustamaalata lasin haluamallasi sävyllä tai tulostaa lasin taakse haluamasi kuvan.

Liukuoviprofiilit

Liukuoviprofiilit ovat terästä tai alumiinia. Saatavilla olevat vakiovärit teräsprofiileissa ovat valkoinen, shampanja, mattahopea, musta, kirsikka, vaahtera, tammi ja pähkinä. LUX-profiilissa on tarjolla myös pyökki ja uutuusvärinä ruostumaton teräs. Alumiiniprofiilin värivaihtoehtoina ovat anodisoitu alumiini ja valkoinen.

Tilanjako-ovet ja peililiukuovet voidaan myös varustaa profiileilla, jotka ovat myös anodisoitua alumiinia ja joissa pyörästöt on piilotettu profiilien sisäpuolelle. Liukukiskojen maksimipituudet ovat 5500 mm. Meiltä saat nyt myös tyylikkäät mustaruudukko-tilanjako-ovet, kysy lisää!

Liukuovikomerot

Valmistamme mittatilaustyönä myös liukuovikomerot asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti. Kaappien materiaalina on vakiotoimituksessa 18 mm kalustelevy, mutta valkoisesta on saatavana myös 12, 16 ja 25 mm vahvuiset vaihtoehdot. Runkoväreinä ovat valkoinen, tumman- ja vaalean harmaa, musta, pyökki, tammi ja pähkinä.

Mallistomme sisältää runsaasti erilaisia peilejä, laseja ja sisustuslevyjä, joista löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun ja tyyliin. Peili-, lasi- ja sisustuslevyovia voi jakaa osiin joko yhdellä tai useammalla vaakavälijaolla. Tällä tavoin voit yhdistellä eri etupintavaihtoehtoja ja muodostaa niistä yksilöllisen kokonaisuuden. Näin saat juuri sellaiset tilanjako-ovet ja peililiukuovet, kuin haluat. Tule tutustumaan tuotteisiimme näyttelytilaamme Tikkurilaan.

Pyörästöt

Pyörästöillä on kymmenen vuoden tuotetakuu. Kaikissa ovimalleissa on säädettävä, kantava pyörästö hypynestimellä. Korkeussuunnassa säätövara on n. 20 mm. Pyydä tarjous tilanjako-ovista alla olevalla lomakkeella.

Ota meihin yhteyttä ja tilaa tilanjako-ovet ja peililiukuovet mittojen mukaan jo tänään! Meiltä saat myös muun muassa terassilasit, lasikaiteet ja saunan lasiovet. Tutustu laajaan valikoimaamme!

Pyydä tarjous  Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää