Perus­tuotteet Peililiukuovet ja tilanjako-ovet

Peililiukuovet ja tilanjako-ovet

Lisää tilantuntua ja käytettävyyttä, peililiukuovilla myös valoa ja avaruutta

Joka tilaan

Lasimyynti Tammela valmistaa liukuovet, jotka sopivat joka tilaan – millilleen.

Korkea laatu

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut liukuovet tehdään mittatilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti.

Kotimaiset tilanjako-ovet ja peililiukuovet

Kotimaiset, Vantaalla valmistetut peililiukuovet tuovat tilaan kuin tilaan käytännöllisyyttä ja avaruutta. Tehtaamme valmistaa tilanjako-ovet ja liukuovet mittatilaustyönä esimerkiksi saneerausyritysten ja jälleenmyyjien tarpeisiin, mutta myös yksityishenkilöille. Meiltä saat lasien lisäksi laadukkaat profiilit ja liukuovikaapiston rungot. Liukuovet on helppo noutaa sillä sijaitsemme Vantaalla aivan Helsingin kupeessa.

Valittavanasi on lukuisia erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Meiltä voit tilata kätevästi asennusvalmiit tilanjako-ovet, mutta voimme myös hoitaa mittaukset, kuljetuksen ja asennuksen puolestasi. Tule käymään esittelytilassamme Vantaalla, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus. Voit myös jättää tarjouspyynnön tilanjako-ovista verkkosivujemme kautta.

Tutustu myös liukuovikaapistojemme edullisiin hintoihin! Hintaesite ladattavissa alta kohdasta liukuovikaapiston hinta.

Tilanjako-ovet

Yläkantoisina tilanjako-ovina voidaan käyttää tavallista karkaisematonta laminoitua 4+4 mm lasia, laminoitua peiliä tai karkaistua 8 mm:n lasia. Tarjolla on myös kaksipuoleinen, taustamaalattu Lacobel Pure White -lasista valmistettu liukuovi. Vaihtoehtoina on 12 Lacobel-väriä sekä kirkas, pronssi ja harmaa peili. Kokolasiset tilanjako-ovet eli peililiukuovet voidaan varustaa myös kätevällä syncro-mekanismilla, jossa pariovet liukuvat sivuille, kun vain toista ovea siirtää ja me autamme mielellämme suunnittelussa.

Valencia-liukukisko on varustettu vaimennusmekanismilla. Oven maksimipaino vakiopysäyttimin on 80 kiloa ja heavy duty -pysäyttimin 120 kiloa. Sama kisko soveltuu seinä- ja kattoasennukseen. Liukukiskoa saa jopa 5 metrin pituisena, ja me työstämme kiskon juuri aukon mittojen mukaan. Kiskoon on saatavilla erilaisia lisäosia, kuten kiinteän lasin kiinnitysprofiili. Profiilit voidaan maalata halutulla värillä.

Tilanjako-ovet voidaan asentaa myös esim. suihkuseinäksi ja kiinnittää se molemmista päistä kiinni seiniin. Liukukiskoon voidaan asentaa myös kiinteä sivulasi, jolloin oven ja kiinteän lasin etäisyys toisistaan on vain 8 mm.

Tutustu myös tarjontaamme lasiseinistä, joissa käytämme esimerkiksi yllä mainittua Valencia-järjestelmää. Liukuovi on kätevä esimerkiksi toimistoympäristössä, jolloin ovi ei avaudu neuvottelutilasta käytävälle. Liukuovi hidastimineen luo laadukkaan tunnelman toimistotiloihin. Valencia-kiskoon mahdollista liittää myös kiinteitä laseja, jolloin sillä saadaan aikaiseksi upea lasiseinä oviaukolla.

Peili-liukuovet

SOPU-Style -liukuovien vakiomateriaalina on 4 mm:n peili, lasi tai sisustuslevy. Peilien ja maalatun lasin taakse asennettu turvakalvo varmistaa lasin ja tilanjako-ovien turvallisuuden.

Peililiukuovet voimme toimittaa kirkkaana, harmaana, pronssisena sekä mattapintaisena. Taustamaalattuja Lacobel-laseja on saatavana jopa 12 eri värissä ja lisäksi tyylikkäissä efektiväreissä.

Varastovaihtoehdot:

 • Softwhite 9010 (myös mattapintaisena)
 • Musta 9005 (myös mattapintaisena)
 • Harmaa 9006
 • Vaalea beige 1015
 • Vaaleanruskea 1236
 • Purewhite 9003 (myös mattapintaisena)
 • Starlight musta 0337
 • Starlight ruskea 9015
 • Alumiini hopea 9007
 • White Pearl 1013
 • Kirkas peili
 • Harmaa peili
 • Pronssipeili (myös mattapintaisena)
 • Erikoiskirkas peili (myös mattapintaisena)

Voit myös yhdistellä eri värejä ja materiaaleja samaan liukuoveen vaakavälijakojen avulla, jotta lopputuloksen olisi juuri sinulle sopivat tilanjako-ovet. Voimme myös taustamaalata lasin haluamallasi sävyllä tai tulostaa lasin taakse haluamasi kuvan.

Liukuovien asennus itse – lataa asennusohje

Liukuovien asennus on helppoa ja työkalujen puolesta pärjää hyvin akkuporakoneella, muutamalla puuruuvilla sekä mittanauhalla. Liukuovemme toimitetaan tai ovat noudettavissa aina asennusvalmiina pakettina. Kiinnitä vain ylä- ja alakisko ruuveilla kaappiin, nosta ovet paikoilleen ja säädä suoraan.

Olemme tehneet peililiukuovien asennuksesta ohjeen, jonka avulla saat helposti asennettua ovet itse. Katso lisää täältä. Asennus onnistuu monessa tapauksessa yksin, mutta yleensä kaverin kanssa asennus sujuu nopeasti ja isojen ovien käsittely helpottuu.

Lataa liukuovien asennusohje tästä:

Mittatilausliukuovien asennusohje_2022

Tutustu  artikkeliimme liukuovien asennuksesta Liukuovien asennus itse. Huomaathan, että myös terassiliukuoviemme asennus tapahtuu hyvin samalla periaatteella. Kysy myyjiltämme lisää ja autamme sinua projektissasi.

Liukuovet on helppo noutaa Vantaan myymälästämme Tikkurilasta. Tänne on helppo tulla myös Helsingistä, Espoosta ja tietenkin myös muista lähikunnista. Olemme aivan Kehä III ja Tuusulan moottoritien läheisyydessä. Mikäli nouto ei onnistu, niin kysy asiantuntevilta myyjiltämme myös eri toimitusvaihtoehdoista. Liukuovien toimitukselle katsotaan hinta aina tilauksen koon ja määränpään mukaan.

Liukuovien hinta

Liukuovien hinta määräytyy aina koon, ovimäärän ja valittujen materiaalien perusteella. Peili on liukuovien täytevaihtoehdoista hinnaltaan halvin. Taustamaalatut lasit ja sävytetyt peilit nostavat hintaa jonkin verran.

Esimerkiksi hinta kahdelle peililiukuovelle Style profiililla aukkoon, jonka koko on 150 x 240 cm: Näiden liukuovien hinta on yhteensä vain 338,00! Liukuovet sisältävät aina myös ylä- ja alakiskon.

Olipa asuinpaikkasi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai mikä tahansa, niin poikkea paikan päälle suunnittelemaan uudet edulliset mittatilausliukuovet. Kysy tarjous sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella ja saat liukuovien hinnan kirjallisena tarjouksena. Tarjous ei sido sinua mihinkään ja voit aina tarkentaa tarjouspyyntöä.

 

Liukuoviprofiilit

Liukuoviprofiilit ovat terästä tai alumiinia. Saatavilla olevat vakiovärit teräsprofiileissa ovat valkoinen, shampanja, mattahopea, musta, kirsikka, vaahtera, tammi ja pähkinä. LUX-profiilissa on tarjolla myös pyökki ja uutuusvärinä ruostumaton teräs. Alumiiniprofiilin värivaihtoehtoina ovat anodisoitu alumiini ja valkoinen.

Tilanjako-ovet ja peililiukuovet voidaan myös varustaa profiileilla, jotka ovat myös anodisoitua alumiinia ja joissa pyörästöt on piilotettu profiilien sisäpuolelle. Liukukiskojen maksimipituudet ovat 5500 mm. Meiltä saat nyt myös tyylikkäät mustaruudukko-tilanjako-ovet, kysy lisää!

Liukuovikomerot

Valmistamme mittatilaustyönä myös liukuovikomerot asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti. Kaappien materiaalina on vakiotoimituksessa 18 mm kalustelevy, mutta valkoisesta on saatavana myös 12, 16 ja 25 mm vahvuiset vaihtoehdot. Runkoväreinä ovat valkoinen, tumman- ja vaalean harmaa, musta, pyökki, tammi ja pähkinä.

Mallistomme sisältää runsaasti erilaisia peilejä, laseja ja sisustuslevyjä, joista löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun ja tyyliin. Peili-, lasi- ja sisustuslevyovia voi jakaa osiin joko yhdellä tai useammalla vaakavälijaolla. Tällä tavoin voit yhdistellä eri etupintavaihtoehtoja ja muodostaa niistä yksilöllisen kokonaisuuden. Näin saat juuri sellaiset tilanjako-ovet ja peililiukuovet, kuin haluat. Tule tutustumaan tuotteisiimme näyttelytilaamme Tikkurilaan. Löydät täältä lisätietoa liukuovikomeroista ja miten liukuovien asentaminen vanhaan kaapistoon yksinkertaistetusti onnistuu.

Liukuovikaapiston hinta

Mittatilauksena ostettu liukuovikaapisto Lasimyynti Tammelasta on asennusvalmis paketti, jonka hinta on asiakasystävällinen. Olemme koostaneet liukuovikaapistojen esitteeseen muutamia esimerkkikaapistojen hintoja. Niiden avulla saat hyvin käsityksen hinnoistamme. Esimerkiksi hinta 120 cm leveälle liukuovikaapistolle peiliovilla alkaen 780 €! Voit helposti noutaa tavarat Vantaan Tikkurilasta myymälästämme. Meille on helppoa saapua myös Espoosta ja Helsingistä sekä muista lähikunnista. Lataa esitteemme alla olevasta linkistä ja tutustu kaapisto- ja liukuovivalikoimaamme sekä hintoihin. Kannattaa aina pyytää tarjous omasta kaapistostasi. Se ei sido sinua mihinkään ja saat heti tietää mikä on liukuovikaapiston tarkka hinta.

Hinnat – Liukuovikaapistot

Mittatilauskaapin asennus itse – Lataa asennusohje

Liukuovikaapin asennus onnistuu myös omatoimiselta asentajalta ja itse asentamalla myös säästät hinnassa. Liukuovikaapin asennukseen riittää usein työkaluiksi mittanauha, sähköinen ruuvinväännin ja vatupassi. Kaapit tulee myös kiinnittää seinään, jotta ne eivät pääse kaatumaan missään olosuhteissa. Tarkista seinän materiaali, jotta sinulla on oikeat työvälineet seinäkiinnitystä varten, esim. iskuporakone.

Liukuovikomeromme ovat helposti kasattavissa kulmarautakiinnityksellä ja niihin toimitetaan tarvittavat ruuvit ja muut helat. Mikäli liukuovikaappi asennetaan siistille seinälle, niin kaappiin ei usein kannata hankkia taustalevyjä, sillä siisti taustaseinä ajaa saman asian. Silloin myös komeron hinta on hieman alempi ja se on yksinkertaisempi asentaa.

Mittatilauskaapin kasauksessakin kannattaa olla kaveri apuna, jotta asennustyö nopeutuu ja isompien levyjen käsittely helpottaa. Voit myös aina soittaa meille tai kysyä neuvoa WhatsAppilla. Asiantunteva henkilöstömme auttaa aina aukioloaikojemme puitteissa.

Olemme laatineet ohjeen omatoimisia asentajia varten. Ohjeessa on selkeät kuvat ja selosteet, joten niitä seuraamalla asentaminen sujuu, vaikka kokemusta asennustöistä ei olisi paljoa vielä kertynytkään. Asentamalla itse säästät kaapin kokonaishinnassa.

Lataa mittatilauskaapin asennusohje tästä:

Mittatilauskaapiston asennusohje_2022_Lasimyynti_Tammela

Voit myös tutustua lisää asennukseen artikkelistamme Liukuovikaapiston asennus itse. Löydät sieltä myös saman asennusohjeen, joka mainittu yllä.

Pyörästöt

Pyörästöillä on kymmenen vuoden tuotetakuu. Kaikissa ovimalleissa on säädettävä, kantava pyörästö hypynestimellä. Korkeussuunnassa säätövara on n. 20 mm. Pyydä tarjous tilanjako-ovista alla olevalla lomakkeella.

Ota meihin yhteyttä ja tilaa tilanjako-ovet ja peililiukuovet mittojen mukaan jo tänään! Meiltä saat myös muun muassa terassilasit, lasikaiteet ja saunan lasiovet. Tutustu laajaan valikoimaamme!

Laadukkaat liukuovet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla myy Lasimyynti Tammela. Meillä on pitkä kokemus tuotteistamme ja menemme takuuseen niiden laadusta. Mikäli haluat liukuovet Helsingin alueen ulkopuolelle, niin kysy toimitusta.

Pyydä tarjous


  Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää