Erikoislasit Peililasi

Peililasi

Joka tilaan

Korkea laatu

Meiltä saat tyylikkäät peilit mittojen mukaan valmistettuna, jolloin peili sopii juuri täydellisesti valitsemaasi kohteeseen. Kotimaiset laatutuotteet sopivat tilaan kuin tilaan ja kestävät pitkään. Valmistamme myös erikoisempia peiliratkaisuita, joten kerro meille rohkeasti ideastasi!

Mittatilauspeili on täydellinen vaihtoehto esimerkiksi kylpy-, vaate- tai makuuhuoneeseen, jolloin tilasta saadaan käytännöllinen ja tyylikäs. Tule esittelytiloihimme Tikkurilaan tutustumaan erilaisiin ratkaisuihin ja keskustelemaan kanssamme toiveistasi. Voit myös lähettää mitat ja muut tiedot suoraan lomakkeen kautta. Tarvittaessa hoidamme myös mittauksen, suunnittelun ja asennuksen puolestasi!

Peili mittojen mukaan

Jokainen peili valmistetaan asiakkaan kohteen mittojen mukaan, jotta se sopii varmasti kyseiseen tilaan. Voit lähettää meille valokuvan kohteesta, johon peili on tulossa sekä kertoa tarvittavat mitat ja muut yksityiskohdat. Peili voidaan kehystää tai toimittaa kehystämättömänä. Se voidaan leikata mihin muotoon tahansa.

Mittatilauspeili valmistuu muutamassa päivässä mittojen toimituksen jälkeen. Varmistathan, että mitat ovat varmasti oikein ja ilmoitettu oikeassa mittayksikössä. Mieluiten millimetreinä. Valikoimissamme on joitakin kehysmalleja, mutta voit toimittaa meille myös omat kehykset, joihin kiinnitämme peilin. Tarvittaessa voimme myös hankkia erikoisemmat kehykset yhteistyökumppaneidemme kautta.

Kylpyhuoneen peilit

Toteutamme myös erikoisempia ratkaisuita esimerkiksi kylpyhuoneeseen. Peili voidaan esimerkiksi mitoittaa kulkemaan vinon katon muotoja mukaillen. Otamme myös valaistuksen huomioon ja teemme tarvittavat rei´itykset peiliin.

Olemme myös toteuttaneet ratkaisuja, joissa peilipinta hiekkapuhalletaan taustalta pois.
Ite asiassa meillä lasit alumiinioksidipuhalletaan ja nanokäsitellään, jolloin puhalletusta pinnasta tulee likaahylkivä eikä sitä tarvitse esim. asennettaessa erityisesti varoa.
Valaisimen voi sijoittaa peilin taakse ja valo tulee suoraan peilin läpi kohti kasvoja. Kysy meiltä erikoisempiakin ratkaisuita!

Tilaa kestävä ja laadukas mittatilauspeili eli peili mittojen mukaan ja saat uniikin elementin kotiisi, toimistolle tai muuhun tilaan. Peililasit tulevat meille Agc:ltä, maailman suurimmalta lasitoimittajalta. Tule käymään esittelytiloissamme tai lähetä mitat verkkosivujemme kautta. Suunnitellaan yhdessä näyttävä kokonaisuus!

Pyydä tarjous    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää