Perus­tuotteet Keittiön välitilan lasi

Keittiön välitilan lasi

Joka tilaan

Korkea laatu

Lasilla moderni ja helppohoitoinen keittiö

Taustamaalattuja Lacobel-laseja on saatavana jopa 12 eri värissä ja lisäksi efektiväreissä. Laajan värivalikoiman lisäksi tarjolla on paljon erikoisuuksia, jotka antavat lasille yksilöllisen ilmeen. Tekemiämme erikoiskäsittelyjä ovat esimerkiksi taustamaalaus, printti, kaiverrus sekä tulosteet.
Materiaalina on yleisimmin käytetty karkaisematonta taustamaalattua kiiltävää Lacobel- tai mattaa Matelac 4mm lasia. Vaihtoehtona myös joko taustamaalattu karkaistu 4mm turvalasi tai normi taustamaalattu lasi, jossa on turvakalvo takana. Varmista oikea kiinnitys turvakalvotetun lasin kanssa. Varasto vaihtoehdot ovat Softwhite 9010, Musta 9005, Harmaa 9006, Vaalea beige 1015, Vaaleanruskea 1236, Purewhite 9003, Starlight musta 0337, Starlight ruskea 9015, Alumiini hopea 9007. Mattapintaisena Softwhite 9010, Musta 9005, Purewhite 9003, pronssipeili sekä erikoiskirkaspeili.

Välitilan lasi meiltä mittoihin leikattuna ja tarvittaessa asennettuna

Varastossamme on laaja valikoima keittiön välitilaan sopivia laseja. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin esittelytiloihimme.
Lasi viimeistellään hiomalla lasin reunat sekä tekemällä laseihin kaikki tarvittavat muotoleikkaukset, liesituulettimen vaatimat koloukset, johtokolot, pistorasioiden ja valokytkimien reiät vesileikkaamalla, jolloin leikatun reunan laatu, mittatarkkuus ja kestävyys ovat perinteistä poraamista huomattavasti paremmat.
Meiltä saat tarvittaessa mittauspalvelun ja tietenkin laadukkaan asennuksen laseille.
Kysy lisää lasin monipuolisista mahdollisuuksista.

Pyydä tarjous


Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää