Perus­tuotteet Peililiukuovet ja tilanjako-ovet

Peililiukuovet ja tilanjako-ovet

Lisää tilantuntua ja käytettävyyttä, peililiukuovilla myös valoa ja avaruutta

Joka tilaan

Lasimyynti Tammela valmistaa liukuovet, jotka sopivat joka tilaan – millilleen.

Korkea laatu

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut liukuovet tehdään mittatilaustyönä asiakkaan mittojen mukaisesti.

Komandor peililiukuovien pyörästöillä on 10 vuoden takuu.

Lasimyynti Tammela valmistaa liukuovet, jotka sopivat joka tilaan – millilleen.

Valittavanasi on lukuisia erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Mallistoomme kuuluu runsaasti erilaisia peilejä, laseja ja sisustuslevyjä, joista löytyy mieluisa vaihtoehto jokaiseen makuun ja tyyliin. Erilaisia materiaalivaihtoehtoja yhdistelemällä saat juuri sellaisen liukuovimallin kuin haluat. Peili-, lasi-ja sisustuslevyovia on mahdollista jakaa osiin yhdellä tai useammalla vaakavälijaolla. Kannattaa tulla tutustumaan eri vaihtoehtoihin, tai tuo mukanasi näyte haluamastasi täytteestä ja katsomme onnistuuko sen käyttö.

Kokolasisten ja yläkantoisten tilanjako-ovien liukukiskot varastossa jopa 5m pitkinä. Varastovärit eloksoitu ja harjattu alumiini, jotka pystymme tarvittaessa myös maalaamaan haluamaasi väriin.

Tilanjako-ovet

Nyt yläkantoisina tilanjako-ovina voidaan käyttää tavallista karkaisematonta laminoitua 4+4 mm lasia tai laminoitua peiliä.

Peiliovissa syncro mekanismi, jossa pariovet liukuvat sivuille kun toista ovea siirtää.

Kaksipuolisesta taustamaalatusta Lacobel Pure White lasista tehty liukuovi. Käytettävissä 12 Lacobel värin lisäksi kirkas, pronssi ja harmaa peili.
Tietysti on mahdollista käyttää myös karkaistua 8 mm lasia.

Valencia liukukisko on varustettu vaimennusmekanismilla. Oven maksimipaino vakiopysäyttimin 80 kiloa, heavy duty pysäyttimin 120 kiloa. Sama kisko käy seinä- ja kattoasennukseen. Liukukiskoa saa jopa 5 metrin pituisena ja me työstämme kiskon juuri aukon mittojen mukaan. Kiskoon on saatavilla erilaisia lisäosia, kuten hidastimia ja se voidaan maalata teille sopivalla värillä.

Voidaan asentaa myös esim. suihkuseinäksi molemmista päistä kiinni seiniin. Liukukiskoon voidaan asentaa myös kiinteä sivulasi, jolloin oven ja kiinteän lasin etäisyys toisistaan on vain 8 mm!

Liukuoviin mieleisesi täytteet useista eri väreistä ja materiaaleista

SOPU-Style-liukuovien vakiomateriaalina on 4 mm:n peili, lasi tai sisustuslevy. Peilien ja maalatun lasin taakse asennettu turvakalvo varmistaa kestävyyden ja turvallisuuden.

Peilejä on saatavana kirkkaana, harmaana, pronssisena sekä mattapintaisena. Taustamaalattuja Lacobel-laseja on saatavana jopa 12 eri värissä ja lisäksi tyylikkäissä efektiväreissä.

Varasto vaihtoehdot ovat Softwhite 9010, Musta 9005, Harmaa 9006, Vaalea beige 1015, Vaaleanruskea 1236, Purewhite 9003, Starlight musta 0337, Starlight ruskea 9015, Alumiini hopea 9007. Mattapintaisena Softwhite 9010, Musta 9005, Purewhite 9003, pronssipeili sekä erikoiskirkaspeili.

Sisustuslevyjen väreinä ovat valkoinen, tammi, pähkinä, koivu, pyökki ja kirsikka. Mdf-levyjä on noin 15 erilaista puusävyä, myös yksivärisiä.

Voit myös yhdistellä eri värejä ja materiaaleja samaan liukuoveen vaakavälijakojen avulla ja saada näin moderni ilme oviin.

Jos et löydä mieleistäsi valmiista värivaihtoehdoista, voimme maalata tai lakata levyn haluamallasi sävyllä. RAL- ja NCS-sarjan väreistä lähes kaikki on saatavissa noin neljän viikon toimitusajalla. Saat meiltä tilauksesta lähes minkä tahansa täytteen.

Liukuoviprofiilit

Asennusaukon maksimikorkeus voi olla jopa 2780 mm, ja SOPU STYLE ja LUX STYLE profiilin suurin varastopituus on 2750 mm.

Profiilit on valmistettu kotimaisesta teräksestä. Saatavilla olevat vakiovärit teräsprofiileissa ovat valkoinen, shampanja, mattahopea, musta, kirsikka, vaahtera, tammi ja pähkinä. LUX-profiilissa on tarjolla myös pyökki ja uutuusvärinä ruostumaton teräs. Alumiiniprofiilin sävynä on anodisoitu alumiini.

Tilanjako-ovien profiilit ovat myös anodisoitua alumiinia, joissa pyörästöt on piilotettu profiilien sisäpuolelle.
Liukukiskojen maksimipituudet ovat 5500 mm ja värivalikoima on sama kuin oviprofiileissa.

Liukuovikaapit

Lasimyynti Tammela valmistaa mittatilaustyönä myös liukuovikomerot, jotkasopivat joka tilaan. Tule tutustumaan tuotteisiimme näyttelytilaamme Tikkurilaan.

Valmistamme liukuovikomerot mittatilaustyönä asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti. Kaappien materiaalina on vakiotoimituksessa 18 mm kalustelevy, mutta saatavana on myös 10, 12, 16 ja 25 mm vahvuiset vaihtoehdot.
Runkoväreinä vaihtoehdot ovat valkoinen, tumman- ja vaalean harmaa, musta, pyökki, tammi, pähkinä ja kirsikka.

Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Mallistomme sisältää runsaasti erilaisia peilejä, laseja ja sisustuslevyjä, joista löytyy vaihtoehtoja liukuoviin jokaiseen makuun ja tyyliin. Eri materiaaleja ja värejä yhdistelemällä saat juuri sellaisen liukuovimallin, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. Peili-, lasi-, sisustuslevy- ja reikälevyovia voi jakaa osiin joko yhdellä tai useammalla vaakavälijaolla. Tällä tavoin voit yhdistellä eri etupintavaihtoehtoja ja muodostaa niistä yksilöllisen kokonaisuuden.

Pyörästöt

Pyörästöillä on kymmenen vuoden toimivuustakuu. Kaikissa ovimalleissa on säädettävä, kantava pyörästö hypynestimellä. Korkeussuunnassa säätövara on 20 mm.

Pyydä tarjous


Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää