Perus­tuotteet Sisustuslasit

Sisustuslasit

Etsitkö varmaa ja monipuolista toimittajaa?

Joka tilaan

Sisustuslaseilla luo nykyaiaisen ja raikkaan ilmeen tilaan kuin tilaan. Työt toteutamme aina mittojen mukaan.

Korkea laatu

Valmistamme kaikenlaisia sisustuksen lasielementtejä asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Yhteistä kaikille töillemme on korkea laatu sekä huolellisesti toteutettu lopputulos.

Lasia kaikkien tilojen sisustukseen

Sisustuselementtinä lasi on keveä, helppohoitoinen ja klassisen tyylikäs vuodesta toiseen. Lasi tuo raikkautta ja näyttävyyttä kaikenlaisten tilojen ilmeeseen, ja lisäksi sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajoittamattomat.

Sisustuslasi sopii niin koteihin, toimistoihin kuin julkitiloihinkin. Toteutus on räätälöitävissä siten, että se istuu tilaan kuin tilaan moitteettomasti. Tehtaallamme syntyvät kaikenkokoiset ja -malliset lasituotteet, niin pienet kuin suuretkin kappaleet. Vain mielikuvitus on rajana lasituotteiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Sisustuslasit saa Lasimyynti Tammelasta nopeasti, sillä meillä on laaja varastovalikoima sekä nykyaikaiset työtilat ja -välineet lasin työstöön.

Sisustuslasi viimeistelee tilan ilmeen

Olemme valmistaneet sisustuslasista esimerkiksi:

  • pöytien lasilevyjä
  • lasihyllyjä
  • kaidelaseja
  • välitilalaseja
  • takan eduslaseja
  • lasiportaita
  • lasiseiniä
  • kalusteovia
  • lasikattoja

 

Monipuoliseen lasivalikoimaamme kuuluu useita eri värejä ja lasilaatuja. Meiltä saat esimerkiksi kirkkaat, värilliset ja mattalasit. Laseja on saatavana myös etsattuna, hiekkapuhallettuna tai erilaisilla kuvioilla. Leikkaamme lasit määrämittaan asiakkaan toiveiden mukaan ja hiomme reunat, minkä ansiosta lasi on heti valmis asennettavaksi. Jos lasi vaatii erikoistyöstöjä, reikiä loveuksia tms., voimme toteuttaa ne siististi ja laadukkaasti vesileikkaamalla. Meillä on myös moderni CNC-koneistettu lasileikkauspöytä, jolla pystymme leikkaamaan sisustuslasit tarkasti haluttuun muotoon.

Meillä on pitkä kokemus lasin eri käyttömahdollisuuksista ja pystymme auttamaan sinua omassa projektissasi. Valitaan yhdessä oikeanlainen lasi juuri sinun tarpeisiisi. Varastovalikoimamme on laaja, mutta tilausvalikoimista löydämme varmasti juuri sinun tarpeeseen sopivan lasin.

Tarvitsetko apua?

Pyydä tarjous