Sisustuslasit

“Sisustuslaseilla nykyaikaikasta ilmettä!”

Valmistamme kaikenlaisia sisustuksen lasielementtejä asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Yhteistä kaikille töillemme on korkea laatu sekä huolellisesti toteutettu lopputulos.

Lasia kaikkien tilojen sisustukseen

Sisustuselementtinä lasi on keveä, helppohoitoinen ja klassisen tyylikäs vuodesta toiseen. Lasi tuo raikkautta ja näyttävyyttä kaikenlaisten tilojen ilmeeseen, ja lisäksi sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajoittamattomat.
Sisustuslasi sopii niin koteihin, toimistoihin kuin julkitiloihinkin. Toteutus on räätälöitävissä siten, että se istuu tilaan kuin tilaan moitteettomasti. Tehtaallamme syntyvät kaikenkokoiset ja -malliset lasituotteet, niin pienet kuin suuretkin kappaleet. Vain mielikuvitus on rajana lasituotteiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Olemme valmistaneet muun muassa:

– pöytien lasilevyjä
– lasihyllyjä
– kaidelaseja
– välitilalaseja
– takan eduslaseja
– lasiportaita
– lasiseiniä
– kalusteovia
– lasikattoja

Monipuoliseen lasivalikoimaamme kuuluu useita eri värejä ja lasilaatuja. Meiltä saat esimerkiksi kirkkaat, värilliset ja mattalasit. Laseja on saatavana myös etsattuna, hiekkapuhallettuna tai erilaisilla kuvioilla. Leikkaamme lasit määrämittaan asiakkaan toiveiden mukaan ja hiomme reunat, minkä ansiosta lasi on heti valmis asennettavaksi. Jos lasi vaatii erikoistyöstöjä, reikiä loveuksia tms., voimme totettaa ne siististi ja laadukkaasti vesileikkaamalla.

Lacobel kiiltävä taustamaalattulasiLasista pesualtaan taso

Kysy lisää eri mahdollisuuksista käyttää lasia sisustukseen tai tarjous!