Perus­tuotteet Suihkuseinät

Suihkuseinät

Joka tilaan

Korkea laatu

SOPU liukusuihkuseinät kevyesti liukuvilla kiskoilla

Lasimyynti Tammelasta suihkuseinät, jotka sopivat joka tilaan. Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut suihkuseinät valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti. Malleja löytyy niin kiinteänä, kääntyvänä, liukukiskoilla sekä nippuun taittuvana pieniin tiloihin.

Turvallisesta karkaistusta lasista mittojen mukaan. Suihkuseiniä on saatavilla kirkkaana, pronssisena, harmaana ja erikoiskirkkaasta Low-Iron lasista. Lisäksi suihkuseinät voidaan joko valmistaa osittain tai kokonaan etsattuina, hiekkapuhallettuina tai erilaisilla kuvioilla.

Suihkuseinien kiinnikkeiden ja saranoiden varastovärit ovat kiiltävä, harjattu ja musta. Materiaalina messinki, RST tai alumiini.

Tule tutustumaan näyttelytilaamme!

Lasiset suihkuseinät tekevät viimeistellyn ilmeen kylpyhuoneeseen

Suihkuseinien toteutuksia on yhtä monta kuin on suihkutilojakin. Suihkuseinä on yksinkertaisimmillaan putkisaranalla seinään kiinnitetty suora lasilevy, jossa ei ole lainkaan työstöjä. Se jo tekee suihkutilasta huomattavan tyylikkään ja aikaa kestävän. Suihkuseinä voi myös mukailla kodin muuta sisustusta esimerkiksi mustaruutuisena tai tietyn värisillä kiinnitysheloilla.

Mikäli toiveissa on mustat tai valkoiset ruudut lasiin, niin suihkutilassa ne kannattaa ehdottomasti toteuttaa maalaamalla. Saamme tehtyä upealla viimeistelyllä maalatut ruudukot tai muut kuviot lasiin. Kun kuvio on maalattu lasiin, niin se helppo pitää puhtaana eikä se kerää likaa nurkkiin tai sisäänsä.

Suihkuseinä karkaistusta lasista

Lämpökarkaistu lasi on ainoa oikea vaihtoehto suihkuseinän materiaaliksi. Lämpökarkaistua lasia kutsutaan myös turvalasiksi, sillä rikkoutuessaan se hajoaa pieniksi murusiksi, jotka eivät ole teräviä. Tämän ominaisuuden lisäksi se on huomattavasti kestävämpää kuin tavallinen float lasi. Myös lämpökarkaistut lasit saat meiltä halutuilla mitoilla, työstöillä ja materiaalivalinnoilla kuten maalauksilla tai etsauksilla.

Suihkuseinän helat myös meiltä

Meillä Lasimyynnissä on laaja valikoima myös heloja kuten kiinnikkeitä, saranoita, liukukiskoja, stabilointitankoja ja vetimiä. Niitä löytyy kromisina, harjattuina, mustina ja myös muilla käsittelyillä. Meiltä on helppo ottaa suihkuseinät asennusvalmiina paketteina niin yksittäisiin kylpyhuoneisiin kuin laajempiin rakennus- tai saneerauskohteisiin.

Tule tutustumaan tuotteisiin myymäläämme Vantaalle ja kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Pyydä tarjous


    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää