Perus­tuotteet Terassilasitus

Terassilasitus

Joka tilaan

Olemme kiinnittäneet myös huomiota terassilasituksen hinnoitteluun

Korkea laatu

Terassilasitus tekee terassistasi ympärivuotisen

Terassilasit ja terassilasitus

Nykyaikainen kestävä terassilasitus ja kuitenkin edullinen. Terassilasiliukuovet ja kiinteät terassilasit tehdään mittatilaustyönä asiakkaan kohteen mittojen mukaan. Valmistamme terassilasiliukuovet omassa tehtaassamme, joten saat mittatarkan, juuri sinun terassille sopivan lasituksen.

Korkealaatuiset terassilasiliukuovet

SOPU+PLUS – terassilasiliukuovet edustavat uusinta tekniikkaa. Toimintavarmat ja vaivattomasti liikuteltavat terassiliukuovet valmistetaan omalla tehtaallamme Vantaan Tikkurilassa. Mittatilaustyönä valmistetut lasiliukuovet istuvat moitteettomasti jokaiseen tilaan.
Tarjoamme useita erilaisia profiilivaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Mallistoomme kuuluvat pysty- ja vaakaprofiilit, ja lisäksi liukukiskoja on saatavana kahdelle, kolmelle tai neljälle ovelle. Vakiovärejä ovat LV-alumiini, valkoinen, grafiitinharmaa sekä ruskea. Pysty- ja vaakaprofiileissa on roskilta, melulta sekä vedolta suojaava harjatiiviste. Saatavana on sekä tavallista että karkaistua lasia, joiden paksuudet ovat 4, 6 ja 8 mm. Yleensä ovissa käytetään 4mm karkaistua lasia, joka on kestävää ja rakenne pysyy kevyenä. Lasituksissa käytettävät kuulalaakeroidut ja nailonpintaiset liukurullat ovat kestäviä ja äänettömiä. Korkeissa aukoissa tulee oviin vaakaprofiili jolloin ovi on korkeudestaan huolimatta tukeva.

Kiinteä terassin lasitus

Meiltä myös kiinteästi asennettavat terassilasit päätykolmioihin ja muihin paikkoihin, joissa ei tarvita tai ei voida toteuttaa avattavaa lasitusta. Terassin lasitus tarkasti mittojen mukaan sekä tarvittavat asennuskiskot.

Terassin lasikatto / – lasikate

Terassin lasikatolla saadaan huoltovapaa, vuosikaudet kirkkaana pysyvä, turvallinen sekä tyylikäs suoja terassille. Karkaistusta 8 mm tai paksummasta lasista toteuttu lasikatto on kestävä, päällä voi kävellä mikäli kate kaipaa esim. puhdistusta puiden mahlasta tms. roskasta, jota sadevesi ei tuo alas. Valikoimassamme myös alumiiniprofiilit ja tiivisteet asennukseen sekä tietenkin tarvittaessa mittaus- ja asennuspalvelu.

Terassilasitus edullisesti ja toimitusvarmasti asennusta myöden

Tarjoamme jälleenmyyjä tai projekti-asiakkaillemme ensiluokkaisen toimitusvarmuuden. Yrityksemme tunnetaan luotettavana lasituotteiden valmistajana ja toimittajana, joka pitää sovituista toimitus- ja asennusaikatauluista kiinni. Sen vuoksi yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta joka tilanteessa.
Valmistamme terassilasiliukuovet ja terassilasit mittatilaustyönä

Terassilasituksen hinta?

Olemme kiinnittäneet myös huomiota terassilasituksen hinnoitteluun. Haluamme, että tarjoamme terassilasitus on hinta-laatusuhteeltaan paras mahdollinen asiakkaidemme tarpeisiin.
Helsingin Sanomien hintavertailussa 2015 olimme edullisin toimittaja ja tavoitteemme on olla jatkossakin laadukas, toimitusvarma ja samalla edullinen terassilasien toimittaja.
Kun suunnittelet terassin lasitusta, ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä, millainen lasitus sopisi juuri sinun terassillesi.

SOPU PLUS – terassilasitus, laatua ja toimivuutta edullisesti

Terassilasijärjestelmämme taipuu moneen tarkoitukseen ja lisää merkittävästi ulkotilojen viihtyvyyttä ja lähes ympärivuotista käyttöä. Onpa kysymyksessä parvekkeen, viherhuoneen tai terassin lasitus ja kattaminen, on SOPU PLUS –järjestelmä erittäin kustannustehokas ja laadukas ratkaisu. Oikein tehty terassi- ja parvekelasijärjestelmä suojaa myös kiinteistösi rakenteita, lisää niiden käyttöikää ja alentaa energialaskua. Kysy meiltä lisää SOPU-ratkaisusta.

Profiilit

  • Liukukiskot kahdelle, kolmelle tai neljälle ovelle
  • Pysty- ja vaakaprofiilit
  • Vakioväri LV-alumiini, valkoinen, grafiitinharmaa ja ruskea

Tiiviste

  • Harjatiiviste on pysty- ja vaakaprofiilissa roskien, melun ja vedon estämiseksi

Lasit

  • Tavallinen- tai karkaistu lasi
  • 4, 6 ja 8mm

Liukurullat

  • Kuulalaakeroidut nailonpintaiset liukurullat ovat kestävät ja äänettömät

Pyydä tarjous


Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää